1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİK FİLM

  3. Hür Adam'a 8 Sinema Salonunda Ambargo

Hür Adam'a 8 Sinema Salonunda Ambargo

Beyaz Türkler'in gitti 3 şehirde 8 sinemadan paraya rağmen engel...

A+A-

Gösterime giren 'Hür Adam Filmi'nin yönetmeni Mehmet Tanrısever canlı yayında para sorunu olmamasına rağmen filmin kimi sinemalarda gösterilmemesine tepki gösterdi.

PARAMIZ VAR AMA YAYINLAYAMADIK

Habertürk TV ekranlarında canlı yayına katılan 'Hür Adam Filmi'nin yönetmeni Mehmet Tanrısever, kimi sinema salonlarında filmi gösteremediklerinden ötürü yakındı. Tanrısever, para sıkıntısı olmamasına rağmen sinema salonlarının filmi yayınlamak istemediklerini iddia etti.

Öte yandan filmin gösterime girdiği 3 büyük ilde belli sinemalarda film yayınlanmadı.

İSTANBUL

İstanbul Avrupa yakasında sosyetenin uğrak yerleri arasında gelen; İstinye Park, Kanyon’da, Anadolu yakasında ise Kadıköy’deki Tepe Nautilus, Palladium’daki sinemalarda Hür Adam filmi gösterilmedi.

ANKARA

Başkent Ankara’da da kimi sinema salonlarında film gösterilmedi. Çankaya ve Bilkent sinemalarında film izleyicileriyle buluşamadı.

İZMİR

Bir diğer büyük şehir İzmir’de ise sosyetenin bir numaralı adresi olan Konak ve Karşıyaka’da sinema salonlarında film gösterilmedi.

LAİKÇİ ÇEVRELER SESSİZ

Aynı durum başka bir film için yaşansa aya kalkan çevreler İslam ve istemedikleri kimseler söz konusu olunca hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar.

Bu haber toplam 4870 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum