1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİK FİLM

  3. Takan Takana Filmi 15 Kasımda Vizyona Giriyor

Takan Takana Filmi 15 Kasımda Vizyona Giriyor

Takan Takana Filmi, Obsesif kompulsif bozuklukları olan altı farklı kişinin dünyaca ünlü bir psikiyatristten randevu almalarını anlatır. Usta oyuncu Zafer Algöz başta olmak üzere çok sayıda ünlü oyuncu yer alıyor...

A+A-

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Takan Takana filmi sete çıktı. Zafer Algöz Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya, ve Çiçek Dilligil’i kadrosunda buluşturan film, 15 Kasım'da vizyona girecek.

Fransız yazar Laurent Baffie’nin Toc Toc adlı tiyatro oyunundan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Yunus Nihat Özcan oturuyor. Senaryo uyarlamasını ise Ferhat Ergün üstleniyor.

“Takan Takana”, Fransız yazar Laurent Baffie’nin “Toc Toc” adlı tiyatro oyunundan uyarlanmış bir komedi filmidir. Film, altı farklı kişinin dünyaca ünlü bir psikiyatristten randevu almalarını anlatır. Bu altı kişi, içlerine kapanmış, takıntılı ve farklı yaşamları olan bireylerdir:

  1. Efe: Çizgilere basamayan, simetri ve düzen takıntılı.
  2. Kumru: Hayatını her şeyi defalarca kontrol etmekten kendini alamayan.
  3. Birol: Adeta nefes alan bir hesap makinesi gibi yaşayan, hesap yapmadan bir saniye bile duramayan.
  4. Işıl: Tahammülleri zorlayacak kadar temizlik takıntısı olan.
  5. Defne: Ağzından çıkan her sözü tekrarlama takıntılı.
  6. Hikmet: Özünde bir İstanbul beyefendisi olan ama yakalandığı tourette sendromu yüzünden durmadan küfreden.

Bu altı kişinin randevuları çakışır ve dünyaca ünlü psikiyatrist Orhan Kerim Baykal’dan tam bir yıl öncesinden randevu alırlar. Hepsinin beklentileri yüksektir ve tedavileri konusunda umutludurlar. Ancak efsane doktor ortalarda yoktur. Birbirini tanımayan bu altı kişi, terapi merkezinde doktoru beklemeye başlar. Bu olağanüstü eğlenceli bekleyişe tanıklık etmeye hazır mısınız? “Takan Takana”, 15 Kasım’da izleyicisiyle sinemalarda buluşacak.

FİLMİN KONUSU

Obsesif kompulsif bozukluklarından ötürü içlerine kapanmış altı kişi, dünyaca ünlü psikiyatr Orhan Kerim Baykal’dan tam bir yıl öncesinden randevu alırlar. Hepsinin beklentileri yüksektir, tedavileri konusunda çok umutludurlar. Çizgilere basamayan, simetri ve düzen takıntılı Efe; hayatını her şeyi defalarca kontrol etmekten kendini alamayan Kumru; adeta nefes alan bir hesap makinesi gibi yaşayan, hesap yapmadan bir saniye bile duramayan Birol; tahammülleri zorlayacak kadar temizlik takıntısı olan Işıl; ağzından çıkan her sözü tekrarlama takıntılı Defne ve özünde bir İstanbul beyefendisi olan ama yakalandığı tourette sendromu yüzünden durmadan küfreden Hikmet …. Her nedense bu altı kişinin randevuları çakışmıştır. Efsane doktor ise ortalarda yoktur. Birbirini tanımayan her biri farklı takıntılardan muzdarip altı kişi terapi merkezinde doktoru beklemeye başlar.

 

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.