1. HABERLER

  2. KİTAPLIK

  3. "Kutsal Aile" - Psikiyatr Fatih Altınöz

"Kutsal Aile" - Psikiyatr Fatih Altınöz

Psikiyatr Fatih Altınöz'ün "Kutsal Aile" adlı roman çalışması April Yayınları arasından çıktı. Kasım 2010'da çıkan kitap 208 sayfadan oluşuyor...

A+A-

APRİLYayınları’ndan çıkan, bir çırpıda okunan, oldukça eğlenceli bir kitap Kutsal Aile. Altınöz kitapta sıradan bir orta sınıf aile reisinin gündelik yaşamdaki sorgulamalarını ve açmazlarını anlatıyor. Kitabın kahramın İsmail oldukça tanıdık bir tip. Zaten Altınöz’e kitabı yazdıran da tam da bu sıradan aile tipinin düşünce ve fikir dünyasını sorgulamak olmuş: “Ortada büyük bir riyakarlık var. Kimse dışarda ailesine toz kondurmuyor ama evinde mutsuz. Ben de bir orta sınıf ailesinin reisi nasıl yaşar’dan yola çıktım. Bu adam düşünür mü? Düşünürse neler düşünür? Düşündüklerinin bir tutarlılığı var mıdır? Bunları sorguladım ve ortaya böyle bir hikaye çıktı.”

Fatih Altınöz, burnumuzun dibinde, kafamızın içinde ve kalbimizin derinliklerinde olduğu halde fark edemediğimiz, fark etsek bile ifade etmekte zorlandığımız gerçekleri kahkahalarla konfeti gibi üstümüze saçıyor.

Bütün normal insanlar gibi siz de "Kimse beni gerçekten sevmiyor" diye düşünüyorsanız, Kutsal Aile'yi okuyun. Bu kitap sizi hem ayartacak, hem de güldürecek.

Kutsal Aile normalin anormal, sıradanın sıra dışı, olağanın çılgınca, monotonun sürprizli yönlerini açığa vuruyor. Hem de kahkahalarla.

Fatih Altınöz'ün dehasıyla İsmail'in aptallığı çarpışınca, kahkaha yağmuru başlıyor.

Kutsal Aile güldürürken kıllandırıyor. Yapacak bir şey yok. Gerçek bu.

Eğer siz de bir Türk erkeğiyseniz ya da bir Türk erkeği tanıyorsanız, bu kitabı mutlaka okuyun.

"Filmlerde kurşun yedikçe gülen adamlar olur. Kutsal Aile hem yaralıyor, hem güldürüyor."
-Murat Menteş-

Barkod : 9789756006665
Boyut : 145x205
Sayfa Sayısı : 208
Basım Yeri : İstanbul
Basım Tarihi : 2010

Bu haber toplam 5453 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.