1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİK FİLM

  3. "Bırak Kendini" Filmi Vizyona Girdi

"Bırak Kendini" Filmi Vizyona Girdi

Tutucu bir psikolog olan Elia, ayrıldığı fakat hala sevdiği eski karısı Giovanna ile aynı binada yaşamasını konu alan "Bırak Kendini" Filmi bugün vizyona girdi.

A+A-

Tutucu bir psikolog olan Elia, ayrıldığı fakat hala sevdiği eski karısı Giovanna ile aynı binada yaşamaktadır. Yaşadığı ufak bir kaza sonucunda doktor, Elia'ya kilo vermesi için egzersiz yapması gerektiğini söyler. Elia, gittiği spor salonunda tanıştığı spor eğitmeni Claudia'dan yardım ister. Ancak fazlasıyla sportif ve sağlıklı olan Claudia'nın oynadığı oyunlar, Elia ve Giovanna'yı içinden çıkılmaz olaylar zincirinin içine sürükleyecektir...

Orta yaşları geride bırakmış huysuz psikanalist Elia (Toni Servillo), ayrıldığı eşi Giovanna (Carla Signoris) ile halen aynı apartmanda komşu olarak yaşamını sürdürmektedir. Yaş ve kiloya bağlı olarak yaşadığı bazı sağlık sorunlarından ötürü spor yapmaya ve kendine kişisel antrenör tutmaya karar verir. Antrenörü Claudia (Verónica Echegui) ise genç ve delidolu bir kadındır. İkili arasında eğlenceli olaylara gebe ve birbirlerinden çok şey öğrenecekleri bir dostluk başlar.

Başrollerini Toni Servillo ve Carla Signoris'in üstlendiği dram türü film Bırak Kendini'nin kadrosunda Luca Marinelli, Verónica Echegui, Valentina Carnelutti, Pietro Sermonti, Paolo Graziosi de yer alıyor.

Francesco Bruni imzalı senaryodan beyaz perdeye uyarlanan yapımın yönetmen koltuğunda ise Francesco Amato oturuyor. 

FİLMİN FRAGMANI


 

Bu haber toplam 9361 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.