1. HABERLER

  2. SINAV HABER

  3. AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Aöf sonuçları merak ediliyor. 25-26 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim (Aöf) Soru ve cevapları yayınlandı, sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

A+A-
25-26 Ocak 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim (AÖF ) 2013 yılı Güz dönemi yıl sonu sınavının sonuçları binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor.
 
25-26 Ocak  2014 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF 2013 yılı Güz dönemi ara sınavının sonuçları binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor. Sınav sonuçları sınavın gerçekleştiği tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabiliyor. 
 
Sınav sonuçlarının bu ay içinde açıklanması bekleniyor.
 
SORU VE CEVAPLAR YAYINLANDI

25-26 Ocak'ta yapılan Açıköğretim Fakültesi (AÖF)  2013-2014 Güz dönemi yıl sonu soruları ve cevapları  AÖF sitesinden duyuruldu. AÖF sınav sorularıve cevapları Açıköğretim e -öğrenme portalında... Soru ve cevapları aşağıdaki linkten giriş yaparak soru ve cevaplara erişebilirsiniz. 

Adayların şimdiden dört gözle beklediği 2014 yılı Ocak ayı AÖF sınav sonuçları nın; net bilgiler olmamasına rağmen yaklaşık olarak sınav tarihinden 2 yada 3 hafta sonra açıklanacağı söyleniyor. 
 
Bu haber toplam 3424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.