1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Annenize sevginiz eğitime destek olsun!

Annenize sevginiz eğitime destek olsun!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Anneler Günü Sertifikası ile annenizi bu özel günde mutlu ederken, çocuklarımızın eğitimine destek olabilirsiniz.

A+A-

Kurulduğu günden bu yana imkânı kısıtlı çocuklarımızı eğitim desteğiyle buluşturan ve faaliyetlerine destek vermek isteyenler için farklı ve birbirinden etkili ürünlerle bağış olanağı yaratan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı; bu ürünlerden biri olan Anneler Günü Sertifikası ile çocukların eğitimine destek olma fırsatı sunuyor.

Anneler Günü Sertifikası ile annelerinizin bu özel gününü kutlarken çocuklarımızı nitelikli eğitimle buluşturabilir, onların mutluluğuna ve daha iyi bir gelecek hayallerine ortak olabilirsiniz.

Basılı ya da elektronik; iki ayrı formdan birini tercih ederek alacağınız her sertifika ile dilediğiniz sayıda çocuğun eğitimine destek olabilir, annenize sevgilerinizi sunarken; çocuklarımızın umutlarını ve mutluluklarını da paylaşabilirsiniz.

TEGV Anneler Günü Elektronik Sertifikası için : https://tegv.org/esertifika/

TEGV Basılı Anneler Günü Sertifikası için : [email protected] /0216 290 70 84

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında:

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve yeni nesil öğrenme olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 32 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (Mobil Öğrenim Birimi) ile çocuklarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Eğitim Gönüllüleri, her yıl yaklaşık sekiz bin gönüllüsünün desteğiyle kuruluşundan bu yana 3 milyona yakın çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkı sağladı. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.

Bu haber toplam 2087 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.