1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Youtube'a Erişim Engellendi

Youtube'a Erişim Engellendi

Video paylaşım sitesi Youtube hakkında da erişim yasağı getirildiği duyuruldu

A+A-

Telekomunikasyon İletişim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Youtube'a erişim engellendi. İşte o açıklama: "5651 sayılı Kanun uyarınca yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda bu İnternet sitesi (youtube.com) hakkındaki Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın 27/03/2014 tarih ve 490.05.01.2014.-48125 sayılı kararına istinaden Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır. "

Alınan karar az önce 3G internet erişimi sağlayan GSM operatörleri ile internet erişim hizmeti veren TTNET ve Superonline gibi ISP şirketlerine tebliğ edildi. Yasaklama kararı, gün içinde operatörler ve şirketler tarafından aşama aşama uygulamaya konacak.

DIŞİŞLERİNDEN AÇIKLAMA

Devletimizin ve milletimizin güvenliğine yönelik bu saldırının faillerinin en kısa zamanda tesbit edilerek ortaya çıkartılmaları ve adalete teslim edilerek yasalar çerçevesinde hak ettikleri en ağır cezaya çarptırılmaları sağlanacak; Türkiye Cumhuriyetini hedef alan bu haince saldırı mutlaka akamete uğratılacaktır.

Bu haber toplam 3589 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.