1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Sinéad O’Connor, Oğlunu sosyal hizmetlere verecek

Sinéad O’Connor, Oğlunu sosyal hizmetlere verecek

Senelerdir manik depresyonla mücadele eden ve bipolar bozukluk teşhisi koyulan şarkıcı Sinéad O’Connor, anne olmakla başa çıkamadığını söyledi.

A+A-

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’a ölmek istediğini yazan şarkıcı, altı yaşındaki oğlu Shane'e bakamadığını söyleyerek, "Sosyal hizmetler müdahale ederse oğlumu verebilirim" dedi.

İrlandalı şarkıcı, Irish Mail gazetesine problemlerini anlattı. Bundan 10 sene önce intihara kalkıştığını açıkladı ve şunları söyledi:

"Bu bir insanın yapabileceği en bencil hareket. Arkada bırakacağınız insanlara çektirdiğiniz acının haddi hesabı yok. Birçok insanın aklından ölüm geçiyor. Bundan utanmamak lazım."

"SOSYAL HİZMETLERE KAPIM AÇIK"

10 sene önceki intihar teşebbüsü sonrasında çocuklarından birinin sosyal hizmetler tarafından alınması gündeme gelmişti. Geçen yaz da oğlu Shane’le çok zor bir dönem geçirdiğini belirten şarkıcı, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Kendimi kaybettim, sinirle bilgisayarını parçaladım. Olmak istemediğim tarzda bir anneye dönüştüm. Kendimden nefret etmeye başladım. Bu sebepten dolayı sosyal hizmetlere kapım açık. Gelseler de bana yardımcı olsalar ne güzel olur."

NTV

Bu haber toplam 3883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.