1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Müge Anlı Arif Verimli'yi Düğününe Davet Etmedi

Müge Anlı Arif Verimli'yi Düğününe Davet Etmedi

Düğüne Davet edilmeyen Ünlü psikiyatrist Arif Verimli’den Müge Anlı’ya sert çıkış: Benim için kıymeti yok... TGRT Haberde yer alan haberin detayları şöyle:

A+A-

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıldır psikiyatrist olarak ekranlara çıkan Arif Verimli, geçen yıl programdan ayrılmış ve herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. Son olarak katıldığı bir YouTube programında ise Müge Anlı’ya kırgın olduğunu ve kendisi için bir kıymeti olmadığını dile getirdi.

Ünlü psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz yıl Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ile tatlı sert programındaki 14 yıllık görevine herhangi bir açıklama yapmadan veda etmişti. Yasemin Özçelik'in sunduğu YouTube programına konuk olan Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı’ya mutluluk dileyerek kendisini düğüne çağırmadığını belirtti.

“ŞEVKİ SÖZEN BEY HER GÜN ALANIMA GİRİYORDU”

Katıldığı Youtube programında Yasemin Özçelik'in sorduğu "14 yıl emek verdiniz Müge Anlı'ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?" sorusuna Dr. Verimli, "Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız." dedi.

“MÜGE ANLI’NIN MUTLULUĞUNU İSTERİM”

Verimli, “Müge Anlı ile hiç iletişim kurdunuz mu?” Evlendi biliyorsunuz, düğüne davet edildiniz mi?” sorusu üzerine şu cevabı verdi:

“Düğüne davet edilmedim ama mutluluğunu isterim. Düğüne davet edilseydim gider miydim? Bu sorunun cevabını vermek çok zor. Gider miydim, gitmez miydim. İlk defa böyle bir soruyla karşı karşıya kaldım. Kırgınlığım kolay kolay geçmez.”

ARİF VERİMLİ PROGRAMDAN NEDEN AYRILDI?

Müge Anlı’nın programının bir bölümünde sevgilisine kaçan Sevgi'nin kocası Davut, “Ben boşanmak istiyorum. Buradan çıkıp kendimi atacağım, ne halleri varsa görsünler” demişti. Bunun üzerine Şevki Sözen, Davut'a “İstersen huzur evinde kalabilirsin. Orada yaşıtlarınla çok eğlenceli vakit geçirirsin ve kıyafetlerin de ütülü olur. Kimseden yardım istemene gerek kalma”" şeklinde karşılık vermişti. Ardından Müge Anlı, Dr. Arif Verimli’ye de bu konudaki düşüncelerini sordu. Verimli ise "Ona da Şevki cevap versin. Her şeye cevap veriyor zaten" diye tepki göstermişti. Müge Anlı da bu tepkiye şaşırmış "Adam kendi görüşlerini belirtiyor. Ne var ki bunda?" demişti.

Bu haber toplam 2710 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.