1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Psikolojik Danışmanlar Empati Ödülü Sahibini Seçiyor

Psikolojik Danışmanlar Empati Ödülü Sahibini Seçiyor

(Türk PDR-DER) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "2011 Yılı Empati Ödülü" sahiplerini bulacak.

A+A-

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği

(Türk PDR-DER) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "2011 Yılı Empati Ödülü" sahiplerini bulacak.

Dernekten yapılan açıklamada, empati ödül süreci çerçevesinde bildirilen adayların, Empati Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirildiği ve dört adayın oylamaya sunulmasına karar verildiği belirtildi.

2011 Yılı Empati Ödülü oylamasına sunulacak adaylar şöyle:

"Yarım Kalan Hayatlar Projesi ile hayatın farklı alanlarından konuları ve insanları anlamak için gösterdiği çaba ve toplumu bu doğrultuda bilgilendirmeye ve toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik yaklaşımıyla gazeteci Ayşe Arman.

Baba Bana Bir Masal Anlat projesinde anaokulu çağındaki çocukların eğitiminde babaların da yer alması sağlanarak masal anlatımıyla sınıf ortamında yaratıcı paylaşımlar yaşanabileceğini gösteren Ayvacık Anaokulu-Nurten Akkuş.

Türkiye-Yunanistan-Kıbrıs arasında var olan çatışmaların, özellikle gençler ve sivil toplum kuruluşlarında çalışan gönüllülerle her sene gerçekleştirdiği eğitim programları ile, birbiriyle sorun yaşayan toplum, kültür ve bireylerin aktif öğrenme stratejileriyle ne denli fikirlerinin değiştiğini ortaya koyan çalışmaları nedeniyle Boğaziçi Üniversitesi Barış Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi.

Gerek ülkemizde gerekse ülkemizi temsil ederek dünyada çocuk istismarı konusunda yapmış olduğu önleyici ve müdahale edici nitelikteki çalışmaları nedeniyle Çocuklara Yönelik Ticari Cinsel Sömürüyle Mücadele Ağı Koordinatörü Avukat Şahin Antakyalıoğlu. "

2011 Yılı Empati Ödülü, derneğin asli ve fahri üyesi, PDR lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisi ve diğer psikolojik danışmanların oylarıyla belirlenecek. Oylama, 8-22 Eylül 2011 tarihleri arasında, derneğin internet adresinde (www. pdr. org. tr) online olarak gerçekleştirilecek. İnternet sitesinden oy kullanılabilecek. AA

Bu haber toplam 4202 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum