1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kaddafi Psikolojik olarak harap durumda

Kaddafi Psikolojik olarak harap durumda

Sığınakta saklanan Kaddafi'nin psikolojik olarak harap durumda olduğu öne sürüldü...

A+A-

Libya'da isyan sürerken, Muammer Kaddafi'nin İngiltere'ye sığınan yakın danışmanı ve eski bir casus olan Dişişleri Bakanı Musa Kussa'nın istihbarat yetkililerine önemli bilgiler verdiği belirtildi.

Kussa'nın İngiliz istihbarat yetkililerine "Kaddafi'nin bombalarla hasar görmüş sığınadığında korkudan sinmiş durumda saklandığını" ve "etrafının için için birbirleriyle kavga halinde olan yandaşlarıyla kuşatılmış olduğunu" anlattığı öne sürüldü. Kussa'nın söylediğine göre, Libya lideri "psikolojik olarak harap" durumda. 

MI6 ajanlarının, 62 yaşındaki Kussa'yı çarşamba günü İngiltere'ye uçurduğu belirtilirken, hükümetten bir kaynak,  "Kussa iyi bir şekilde işbirliği yapıyor ve bize faydalı bilgiler sağlıyor" dedi.

Önceki gün başkent Trablus'ta Kaddafi'nin konutunun yakınında silah sesleri duyulurken, keskin nişancıların çatılardan ateş açtığı bildirildi. Kaddafi'ye bağlı güçler Misrata'ya tanklarla saldırmış, şehri top ateşine tuttu. Ras Lanuf da Kaddafi'ye bağlı güçlerin eline düşmüş durumda. Brega'da çatışmalar sürüyor.

Gazeteport.com

Bu haber toplam 3769 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.