1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. İstanbullu Gelin’e bravo! Adeta ince ince dantel gibi işlediler!

İstanbullu Gelin’e bravo! Adeta ince ince dantel gibi işlediler!

Psikoloğuyla konuşan Adem’in, Faruk’un kaybolmasından hiç de hoşnut olmadığı ve sağ kurtulacağına inandığı görülüyor. Adem, ne olursa olsun Faruk’un ölmesini istemiyor.

A+A-

Sosyal medyada bu konuşmayı dinleyenler, Adem’in gerçekten bu olaya üzüldüğüne inandıklarını belirtiyorlar. “Adem süper bir adam” yorumları yapan izleyenlerin, başlangıçta hiç sevmedikleri Adem’i, tedaviye başladıktan sonra iyice kabullendikleri ve sevmeye başladıkları da yorumlardan görülüyor. Artık dizinin ‘kötü adamı’ olarak görülmüyor Adem.

Üstelik psikoloğuyla yaptığı konuşmalardan sonra iyice değişmeye başlayan Adem’in içten içe Faruk’u sevmeye başladığı görüşünde izleyenler.

Tabii en büyük takdiri de psikolog alıyor. Dizide Adem karakterinin bir dantel gibi ince ince işlendiğini düşünen izleyenler, psikoloğun da ekran başında diziyi izlerken kendilerini bile tedavi ettiği görüşünde. “Hayat insanı nasıl değiştiriyor, ağladık, güldük, üzüldük. Mükemmel bir hikaye, senariste bravo” yorumları yapan izleyenler, İstanbullu Gelin’e övgüler yağdırıyorlar.


2407009-728xauto.jpg


Diziyi takip edenler Adem ve Faruk’un bir gün barışacağı ve iki iyi kardeş olmayı başaracaklarına da bu sahnelerden sonra daha çok inanmaya başladılar.

Bakalım gerçekten öyle mi olacak? Sezon sonunda izleyenleri nasıl bir final bekliyor henüz bilmiyoruz ancak dizi gelecek sezonda da yarım sezon biletini çoktan aldı.

Kaynak:www.televizyongazetesi.com

Bu haber toplam 6479 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.