1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fenerbahçede Tarihi Karar

Fenerbahçede Tarihi Karar

Kasımpaşa’nın attığı gol sonrası gülmesi, Aziz Yıldırım’ın konuşmalarını hiç takmaması, arkadaşlarını yalnız bırakması Alex’in sonunu getirdi.

A+A-

Alex Kadro Dışı 

Fenerbahçe'de başarısızlığın faturası kaptana çıktı. Kasımpaşa'nın attığı gol sonrası gülmesi, Aziz Yıldırım'ın konuşmalarını hiç takmaması, arkadaşlarını yalnız bırakması Alex'in sonunu getirdi ve süresiz kadro dışı bırakıldı. Yeni kaptan ise Dirk Kuyt...

Ve Fenerbahçe'de beklenen toplantı bu sabah gerçekleştirildi. Kasımpaşa yenilgisinin ardından istifa eden ancak bu kararı Başkan Aziz Yıldırım tarafından kabul edilmeyen Aykut Kocaman, futbolcularla toplantı yaptı.

Kısa süren toplantıda belki de "bir devri kapayan" karar alındı; Alex kadro dışı bırakıldı. Alex'in kaptanlığı da elinden alındı. Fenerbahçe'nin yeni kararı artık Dirk Kuyt.

RESMİ AÇIKLAMA ŞÖYLE

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bugün, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00'de Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan toplantıda, futbolcumuz Alex de Souza'nın kadro dışı kaldığı kararı, kendisine tebliğ edilmiştir." 

Bu haber toplam 2683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.