1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Egitimekrani.com Sitesi Yayın Hayatına Başladı

Egitimekrani.com Sitesi Yayın Hayatına Başladı

Artık Genel içerikli sitelerin eğitim kategorileri arasında eğitim haberleri arama zahmetinde bulunmaya gerek yok. Egitimekrani.com web sitesi egitimle ilgili tüm güncel haberleri sizler için derliyor.

A+A-

Artık Genel içerikli sitelerin eğitim kategorileri arasında eğitim haberleri arama zahmetinde bulunmaya gerek yok. Egitimekrani.com web sitesi egitimle ilgili tüm güncel haberleri derleyerek egitimcilerin habere ulaşmasını kolaylaştırıyor.

Genel Yayın Yönetmenliğini Psk Dan. Adem DEĞERLİ'nin yaptığı site kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Aktüel Psikoloji'ye sözlü açıklama yapan DEĞERLİ sitenin amacıyla ilgili şunları ifade etti:

"Eğitim ülkemizde 30 milyon insanın direk 25 milyon insanın dolaylı olarak ilgilendiği ve büyük bir potansiyel kitleye hitap eden bir alan. Bu potansiyel kitle çoğu zaman internet ortamında ki enformasyon kirliliği arasında seçim yapmakta zorlandığı ve aradığını bulmada gereksiz zaman harcadığı bir gerçek. Eğitim ilgililerine aradıklarını bir platformda toplama ve güncel gelişmeler konusunda dinamik bir içerik sunma gayretinin bir sonucu olarak www.egitimekrani.com sitesi yayın hayatına başladı."

Sınavlardan eğitim atamalarına, sendikal organizasyonların işlevlerinden eğitimdeki kurumsal ve kuramsal yeniliklere kadar ziyaretçilere doyurucu ve dolu bir haber seçkisi portalı olarak yayın hayatına başlayan www.egitimekrani.com web sitesine www.aktuelpsikoloji.com ailesi olarak başarılar diler ve site yönetiminin içten ve samimi çabalarının karşılık bulmasını temenni ederiz.

Bu haber toplam 3243 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum