1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çayırova Aile Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi

Çayırova Aile Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi

Çayırova Belediyesi tarafından hizmete sunulan Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri genişletilerek Çayırova Aile Danışmalık ve Eğitim Merkezi (ÇADEM) olarak faaliyete geçirildi.

A+A-

Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın Danışma ve Sosyal Projeler birimi bünyesinde toplum ruh sağlığının korunmasına ve güçlendirilmesine destek sağlamak, aile ve bireyin gelişimine yardımcı olmak üzere hizmete sunulan Aile Danışmalık ve Eğitim Merkezi haftanın beş günü hizmet veriyor. Aile-çocuk, ergen ve yetişkin danışmanlığı alanlarında hizmet veren merkezde Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 10:00-17:00 saatleri arasında, uzman psikolog tarafından görüşme ve terapi hizmeti sağlanıyor.

İletişim güçlükleri, çocuklarda davranış bozukluları, kaygı-korku, öğrenme güçlükleri, depresyon, stres, sınav kaygısı, uyku bozuklukları, duygusal durum bozuklukları gibi birçok konuda psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor. Çayırova Aile Danışmalık ve Eğitim Merkezi hizmetlerinden yaralanmak isteyen vatandaşların Çayırova Belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan Kadın Danışma ve Sosyal Projeler birimine başvuru yapmaları ya da 0262 743 79 09 dahili 1122 numaralı telefondan randevu almaları yeterli oluyor.

Çayırova Belediyesi’nin sosyal projelerinden olan ÇADEM’de bütün bu hizmetler ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Tüm Çayırovalı vatandaşlara ücretsiz bir şekilde hizmet veren ÇADEM de terapi sürecinde gizlilik esasına büyük önem gösteriliyor. Terapinin ne kadar süreceği yardım alınan konuya ve kişisel ihtiyaçlara göre psikolog ve danışanla birlikte belirleniyor. Psikologlar gereken yerlerde yönlendirme önerebiliyor.

İHA 

Bu haber toplam 14576 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.