1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Ben Senin Amcanım' Deyip

'Ben Senin Amcanım' Deyip

Konya’da okula gitmek için evinden çıkan 9 yaşındaki kız, yanına yaklaşıp “Ben senin amcanım” diyerek zorla araca bindirmek isteyen kimliği belirsiz bir kişiden kaçarak markete sığındı. Büyük korku yaşayan küçük kız, başından geçen olayı polise gözyaşları

A+A-

ZORLA ARABAYA BİNDİRMEYE ÇALIŞTI

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi Yaralı Caddesi üzerinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki R.S. okula gitmek için evinden dışarıya çıktı. Cadde üzerinde bir süre ilerledikten sonra araba ile yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, küçük kızı durdurarak konuşmaya başladı.

Şüpheli şahıs, küçük kıza “Ben senin amcanım gel seni araba ile okula götüreyim” diyerek zorla arabaya bindirmeye çalıştı. Şahıstan korkarak ağlamaya başlayan kız çocuğu, araçtan uzaklaşarak yakınlardaki bir markete sığındı. Market sahibi ağlayarak gelen kızı görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, çocuğu alarak evine götürdü. Evlerinin önünde beklediği sırada yaşadığı korku nedeniyle tekrar ağlamaya başlayan R.S. başından geçen olayı gözyaşları içinde anlattı. Küçük kız, "Ben arkadaşımı bekliyordum, o da köşede durarak gel bir gel diyerek beni çağırdı. Ben o adamı daha önceden görüyordum. Polisleri görünce gelmiyor, daha sonra yakalanmadığı için yine geliyor” şeklinde konuştu. Küçük kız ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Bu haber toplam 3365 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.