1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. B. Ecevit Üniversitesinde Çocuk Psikiyarisi Kliniği Açıldı

B. Ecevit Üniversitesinde Çocuk Psikiyarisi Kliniği Açıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği’nin açıldığı belirtildi.

A+A-
Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği’nin açıldığı belirtildi.
 
Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği’nin öncelikli amacının çocuk ve ergenlerin ruh sağlığını korumak olduğu ifade edildi.
 
BEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği, 8 Kasım 2012 tarihinden itibaren Zonguldaklılara hizmet vermeye başladı. Öncelikli amacı, çocuk ve ergenlerin ruh sağlığını korumak olan poliklinik, oluşan sorunların iyileştirilmesinde de yardımcı olacak. Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği, her türlü ruhsal bozukluk, ilişki sorunları, okul sorunları ile ilgili sorunlar konusunda 0-18 yaş aralığındaki çocuk, ergen ve anne babalara hizmet veriyor. Poliklinik kapasitesinin kısıtlı olmasından ötürü günde belirli sayıda hastayla görüşme yapılıyor ve randevulu olarak çalışılıyor. Randevuları poliklinik sekreteri tarafından verilen polikliniğe yapılan ilk başvuruda çocuk ve ergen ile birlikte anne veya babasının bulunması da gerekiyor. Çocuk ve ergenle yapılan değerlendirme görüşmesinde, anne-baba ile de görüşme yapılabilecek. İkinci dereceden (yasal velisi olmayan) yakınlarla yapılan başvurular ise kabul edilmiyor” denildi.
 
Kaynak: IHA
Bu haber toplam 4330 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.