1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ağrı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

Ağrı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

Ağrı Devlet Hastanesi'nin ek binasında kurulan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Vali Yerlikaya'nın katılımıyla açıldı.

A+A-

Sağlık Müdürü İsmet Kolomuç, Hastane Başhekimi Fatih Selvi tarafından karşılanan Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, hastane girişinde muayene sırası bekleyen hastalarla bir süre sohbet etti.
 
Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılış kurdelesini kesen Vali Yerlikaya, kendisine verilen çiçek buketindeki gülleri tek tek kopararak hastanede çalışan bayanlara verdi. Bayan Doktor ve Hemşirelerin Kadınlar Günü'nü kutlayan Vali Yerlikaya, daha sonra Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni dolaşarak verilecek hizmetler hakkında bilgi aldı.
 
Ağrı'da bu hizmetin verilmesinin önemli bir adım olduğunu belirten Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, "çağın gerekliliklerini artık yakından takip ediyoruz. Ağrı'da da imkânlar ölçüsünde yeni hizmetler üreterek vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Burada kişisel terapiler, grup terapileri yapılacak. İnsanlarımızın sorunlarını çözmesine yardımcı olunacak. Ayrıca, kadınlarımızın özel sorunları ile ilgili ayrı bir bölüm oluşturulmuş ve burada kadınlarımızın sorunları ile ilgili bilgiler verilecek, problemlerine çözüm bulunacak. Açılışın Dünya Kadınlar Gününe denk gelmesi de ayrı bir güzellik. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum. Daha sağlıklı ve huzurlu bir gelecek temenni ediyorum. Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz Ağrımıza hayırlı olsun" diye konuştu.
 
Hastane'nin kadın çalışanları ile uzun bir süre sohbet eden Yerlikaya, çıkışta karşılaştığı yaşlı bayanların kadınlar gününü kutlayarak birlikte fotoğraf çektirdi.
 
Açılışa Ağrı Valisi Ali Yerlikaya'nın yanı sıra, İl Sağlık Müdürü İsmet Kolomuç, Hastane Başhekimi Fatih Selvi, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 4062 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.