1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 2011-YGS Sınava Giriş Belgesi Adrese Gönderilmeyecek

2011-YGS Sınava Giriş Belgesi Adrese Gönderilmeyecek

2011 YGS Sınava giriş belgeleri adreslere gönderilmeyecek. Konuyla ilgili ÖSYM'nin sitesinde resmi bir açıklama yayımlandı. Söz konusu açıklamanın ayrıntıları şöyle...

A+A-

2011 YGS Sınava giriş belgeleri adreslere gönderilmeyecek. Konuyla ilgili ÖSYM'nin sitesinde resmi bir açıklama yayımlandı. Söz konusu açıklamanın ayrıntıları şöyle...

Bu sınavda adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, kullanıcı adı ve şifreleri ile 7 Mart 2011 günü saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır.

Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerin renkli yada siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır. Bu belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır.

Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Nüfus Cüzdanı fotoğraflı ve TC Kimlik Numarası yazılı olmalıdır. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.

2011 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 27 Mart 2011 Pazar günü yapılacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Bu haber toplam 5849 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.