1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 15 Farklı ülkeden 30 genç, İstanbul’da lise öğrencileri ile buluşuyor!

15 Farklı ülkeden 30 genç, İstanbul’da lise öğrencileri ile buluşuyor!

AIESEC İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen "MySelf - My World Projesi" 28 üniversite öğrencisi ile İstanbul’da okuyan 200 lise öğrencisini 2 ayrı kampta buluşturuyor!

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


Dünya’da 107 ülkede yer alan AIESEC, topluma pozitif etki edebilmek için gençlerin kendi potansiyellerini keşfedecekleri ve geliştirecekleri uluslararası bir platformdur.

1948 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren AIESEC politika dışı, kar amacı gütmeyen, yenilikçi, din, dil, ırk ayrımı gözetmeyen ve tamamen gönüllü üniversite öğrencileri tarafından yönetilen “Dünya’nın En Büyük Öğrenci ve Değişim Organizasyonudur.”

Dünya gençliğinin temsilcisi olarak UNESCO, UNICEF ve BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’e gençlik danışmanlığı yapmaktadır.

MySelf-MyWorld Projesi

AIESEC İstanbul Şubesi tarafından, Guide Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ve Edumar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı destekçiliği ve Özel İstek Kemal Atatürk ve Anabilim Eğitim Kurumları’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan MySelf-MyWorld Projesi; İngiltere , Romanya , Amerika, Kazakistan , Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Ermenistan, Bulgaristan, İzlanda, Sırbistan, Hollanda, Polonya, Hindistan, Slovenya ve Kanada’dan gelen 28 üniversite öğrencisi ile İstanbul’da okuyan 200 lise öğrencisini 2 ayrı kampta buluşturuyor! Her biri 10 gün sürecek olan kamplarda , liderlik, meslek seçimi, zaman yönetimi, proje yönetimi, dünya konuları gibi temalar işlenecektir. Eğitimler yurtdışından gelen üniversite öğrencileri tarafından verilecek olup, eğitimlerin İngilizce olması lise öğrencilerine İngilizcelerini geliştirme fırsatı sunacaktır.

Gençlik Karavanı’da Projeye Destek Veriyor

Ayrıca, her 2 kamp döneminde de: Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı destekli; Gençleri AB Gençlik Programları konusunda bilgilendirmeler yapan, “Gönülülük” projeleri ile gençlerin yurtdışı faaliyetlerin katılmasını sağlayan Gençlik Karavanı, öğrencilere sunumlar yaparak, çeşitli aktivitelerle gençlerle buluşacak.Ayrıntılı bilgiye www.genclikkaravani.eu sayfasından ulaşabilirsiniz.

Projede yer almak için (0 212) 293 88 36 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu haber toplam 3797 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.