1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yarın Okullar Tatil Mi? 14 Ocak Kararı

Yarın Okullar Tatil Mi? 14 Ocak Kararı

Yarın yani 14 Ocak 2015 günü okullar tatil mi sorusuna illerin valiliği karar verecek. Bugün Antalya, Uşak, Bilecek, Balıkesir Eskişehir ve Denizli'de okullar tatildi.

A+A-

Yoğun kar yağışı bazı illerde bugün okulları tatil ettirdi peki kar tatili yarına yani 14 Ocak Çarşamba gününe uzayacak mı buna illerin valiliği karar verecek. Bugün Antalya Valiliği, Uşak, Denizli, Manisa, Karabük, Bilecik, Balıkesir, Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir Valiliği okullara kar tatili verdi. Bu arada Ankara'da kar yağışı bitiyor, Marmara Bölgesi ve İstanbul için ise meteorolojiden fırtına uyarısı geldi. 

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bir çok ilde okullar kar tatiline gitti. 13 Ocak salı günü tatil kararı veren bir çok ilde yarın da kar yağışı bekleniyor. Haliyle veliler ve öğrencilerin gözü bu illerin valiliğinin vereceği karara döndü. Şimdilik 14 Ocak çarşamba günü okullara kar tatili görünmüyor. Ancak ilerleyen saatlerde valiliklerin yapacağı değerlendirmeler neticesinde yarın için kar tatili kararları çıkabilir. 

Antalya fırtına sebebiyle bugün eğitime ara vermişti. Fırtına ve şiddetli yağış yarın etkisin yitirecek haliyle okulların açık olma ihtimali yüksek. Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir, Balıkesir, Bilecek, Karabük gibi iç bölgelerde yer alan illerde ise kar yağışı hayatı durdurmuş durumda. Bu illerde bugün okullar tatil edilmişti. 

       Kaynak:İnternet Haber

Bu haber toplam 9613 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum