1. HABERLER

  2. SIRADIŞI

  3. Work and Travel İle Gittiler Fakat Geri Dönemediler..

Work and Travel İle Gittiler Fakat Geri Dönemediler..

Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri Betül Eryıldırım ve Merve Tokel, work and travel programıyla gittiklerin ABD’nin Utah eyaletindeki Powell Gölü’nde ölü bulundu.

A+A-
Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri Betül Eryıldırım ve Merve Tokel, work and travel programıyla gittiklerin ABD'nin Utah eyaletindeki Powell Gölü'nde ölü bulundu. 

Bullfrog'da Marina'da çalışan 21 yaşındaki Merve Tokel, göl çevresindeki popüler plajlarından Croppy Cove'a yakın bir bölgede, Çarşamba sabahı saat 03.45 bulundu. Yerel haber sitesi KSL.com'a konuşan Utah emniyet yetkilileri, Utah Kamu Güvenliği Birimi'nden helikopterlerin yürüttüğü arama çalışmalarında Betül Eryıldırım'ın ise dün 06.45'de 30 metre uzakta bulunduğunu açıkladılar.

Kane County Şerifi Alan Alldredge'ın verdiği bilgiye göre, Merve ve Betül, arkadaşlarına Salı öğleden sonra 15.00'de plaja ineceklerini ve 18.00'de döneceklerini söyleyerek marinadan ayrıldılar. Şerife göre bu bilgi cinayet olma ihtimalini azaltıyor. Betül ve Merve'nin bedenlerinde darp izine rastlanıp rastlanmadığı henüz açıklanmadı.
Bu haber toplam 4932 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.