1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Victoria Beckham Postpartum Depresyon Yaşıyor

Victoria Beckham Postpartum Depresyon Yaşıyor

Victoria Beckham, dördüncü doğumdan sonra ağır bir depresyonla karşı karşıyaymış.

A+A-
Bir dönemin ünlü futbolcusu David Beckham'ın karısı Victoria Beckham, çok iyi giden kariyerine ve mutlu görünen yaşantısına rağmen girdiği ağır depresyondan çıkamıyor. 

İddia edilene göre şu zamana kadar tam 4 çocuk doğuran Victoria Beckham geçirdiği en son doğumdan sonra ağır bir depresyona girdi. Uzun süre tedavi görmeyi reddeden Beckham'ın şimdilerde depresyon tedavisine başladığı iddia ediliyor. 

Asıl şöhretine "Spice Girls" grubu ile kavuşan Victoria, daha sonra solo müzik kariyerine başlamak istemişti ancak bu alandaki kariyeri yeterince başarılı gitmeyince modaya el atan ve kendi ismini taşıyan markasını New York Moda Haftası'nda tanıtan Beckham; başarılı iş yaşamına ve mutlu aile yaşantısına rağmen sağlık anlamında çok zor günler yaşıyor. 

TEDAVİYE BAŞLADI 

Üç erkek çocuğun ardından geçtiğimiz yıl Harper Seven isimli kızını dünyaya getiren Victoria Beckham'ın ağır bir depresyonla karşı karşıya olduğu söyleniyor. 

İngiltere'nin ünlü magazin dergisi Life and Style'da yer alan habere göre, Victoria Beckham, tedavi görmeyi kısa süre öncesine kadar kabul etmediği için durum daha da ciddileşti. 

Ünlü isim, sağlığının gittikçe bozulmasına ve ailesinin bu konuda yaptığı baskıya dayanamayan Victoria Beckham bir süre önce depresyon tedavisi görmeye başladı. 

Sabah : http: //www.sabah.com.tr 
Bu haber toplam 6002 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.