1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Uzun süreli ilişkinin sırları

Uzun süreli ilişkinin sırları

İlişkinizde duygularınızı ve sabrınızı test eden birçok iniş çıkışlar olabilir. Şuan aşıksanız ya da bir gün aşık olma umudundaysanız ve kesinlikle bu aşkın uzun vadede olmasını istiyorsanız, bunun nasıl mümkün olduğunu öğrenmek ister misiniz?

A+A-

Mantıklı bir sonuç için tartışın
 
7/24 sorunsuz olabilen bir ilişki yoktur. Eğer ilişkinizin uzun sürmesini istiyorsanız, nihai bir sonuç elde etmek için tartışın. Açıkçası, erkek arkadaşınızla olan sorununuz ya da probleminizi konuşma amacınız bir çözüm bulmak olmalıdır. 

Gerçekçi beklentileriniz olsun
 
Eğer beklentileriniz gerçekçi olursa, ilişkiniz için daha doğru bir adım olur. Erkek arkadaşınızdan sizin istediğiniz  gibi davranmasını bekleyemezsiniz. Her zaman sevgisini dışa vuramayabilir bu yüzden çok büyük sürprizler yerine erkek arkadaşınızın karakterine uygun beklentileriniz olsun. 

Arkadaşlığı canlı tutun
 
Eğer uzun süreli ilişkiniz olsun istiyorsanız bir zaman sonra ikili arkadaşlığınızı da canlı tutmanız gerekir. Beraber televizyon ya da film izleyebilir ve aynı iş ile ilgilenebilirsiniz.

Konuşun
 
Hiçbir zaman konuşmayı bırakmayın. Ciddi ya da komik konularda konuşabilirsiniz ve birbirinize düşündüğünüz ya da hisettiğiniz şeyleri söylemelisiniz. İletişim becerilerinizi kaybetmemeye çalışın. 

Geleneksel romantizmi unutun
 
Toplumun beklentilerine göre bir insanla birlikte olamazsınız. Kırmızı gül pahalı ve romantik bir hediyedir ama hızlıca ölür. Sen ve erkek arkadaşın, ikinizinde mutlu olabileceği kendi romantizm tarzınızı bulmaya çalışın. 

Aynı hayalleri paylaştığınız kişiyle olun
 
Aynı hayalleri paylaştığınız kişi ile birlikte olmak önemlidir. Aynı şeyleri hissetmek, aynı beklentilere sahip olmak ilişkinizi daha uzun ömürlü yapar.  Aynı hayaller geleceğiniz herhangi bir kısmı olabilir.(beraber kilo vermek, sağlıklı beslenmek ya da kariyer hedefleri gibi)
 
Küsmeyin
 
Eğer istediğiniz olmuyorsa partnerinize küsmeyin ya da darılmayın. Birşeyi değiştirmek yerine onunla mutlu olmaya çalışmak her zaman daha iyidir. Eğer erkek arkadaşınız sizin istediğiniz eylemi o an gerçekleştiremiyorsa sizden nefret ettiği için değil, sizin gibi onunda dinlenmeye ihtiyacı olduğu içindir. 
 
Gösterişi bırakın
 
İlişkinizin her halini sosyal medyadan göstermek kötü bir fikirdir. İlişkinizi düşünmek yerine, insanların ilişkiniz hakkında ne düşündüğünü merak etmek ne kadar doğru? Eğer böyle yapıyorsanız, ilişkinize güvenmiyorsunuzdur. Bırakın sizin özeliniz, özel olarak kalsın.

Kendinizi hatırlayın
 
Her iki tarafın kendine özel yaşam alanı olmalıdır.Kim olduğunuzu ve sevdiğiniz şeyleri yapmayı unutmayın. Erkek arkadaşınız kendi arkadaşlarıyla zaman geçirsin ya da siz istediğiniz bir eylemi tek başınıza gerçekleştirin. Günün sonunda aşkınız daha güçlü bir yapıda olacak. 

Bu haber toplam 7633 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum