1. HABERLER

  2. DUYURULAR

  3. Türk Psikologlar Derneğinde Tüzük Değişikliği

Türk Psikologlar Derneğinde Tüzük Değişikliği

Türk Psikologlar Derneğinin; Ulusal Psikoloji Kongrelerinin yapıldığı illerde Genel Kurul yapılabilmesini düzenleyen tüzük değişikliği; Ankara Valiliği Dernekler İl Müdürlüğü'nce onaylandı.

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


Türk Psikologlar Derneğinin; Ulusal Psikoloji Kongrelerinin yapıldığı illerde Genel Kurul yapılabilmesini düzenleyen tüzük değişikliği; Ankara Valiliği Dernekler İl Müdürlüğü'nce onaylandı. Konuyla ilgili Türk Psikologlar Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamanın ayrıntıları şöyle:

Derneğimizin; 10 Ocak 2010 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda görüşülen Ulusal Psikoloji Kongrelerinin yapıldığı illerde Genel Kurul yapılabilmesini düzenleyen tüzük değişikliği; Ankara Valiliği Dernekler İl Müdürlüğü'nce onaylanmıştır. Bu değişiklik ile yüksek katılımlı ve daha demokratik Genel Kurullar yapabilme imkanımız doğmuştur. Tüzüğümüzün tam web sitemizden (http://www.psikolog.org.tr/ekler/TPD_Tuzuk_2010.pdf) ulaşabileceğiniz gibi değişen maddeyi de aşağıda görebilirsiniz.

Bilgilerinize saygı ile sunarız.

Dr. Zeynep TÜZÜN
Genel Sekreter
TPD Yönetim Kurulu adına


GENEL MERKEZ GENEL KURUL TOPLANTI YERİ
MADDE 8-
Genel Merkez Genel Kurul toplantıları, Ulusal Psikoloji Kongreleri ile eşzamanlı olarak Ulusal Psikoloji Kongrelerinin yapıldığı illerde yapılır, Ulusal Psikoloji Kongresinin yapılmadığı koşulda Genel Merkez Genel Kurul toplantısı Genel Merkezin olduğu ilde yapılır.

Bu haber toplam 4067 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.