1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Sunal: "Dedikoducuların ruh sağlığı bozuk"

Sunal: "Dedikoducuların ruh sağlığı bozuk"

Gökçe Bahadır ile ayrılma kararı alan Ali Sunal, dedikodulardan bıktı. Sunal, “Yalan haber yapanlarla mahkemede hesaplaşacağız” dedi.

A+A-

Örnek çift gösterilen Ali Sunal ile Gökçe Bahadır’ın boşanma gerekçeleriyle ilgili dedikodular bitmiyor. Gökçe’nin eşini İstanbul Tuzla’daki evinde başka bir kadınla yakaladığı söylenmiş ancak Sunal, bu dedikodular karşısında isyan bayrağı çekmişti. Ünlü oyuncu, “4 yılımı geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır” demişti. Sunal, bitmek bilmeyen dedikodularla ilgili dün bir açıklama daha yaptı. 

‘HERKES AYRILABİLİR’
 
Bu dedikoduları yapanların ruh sağlığından şüphe ettiğini söyleyen Sunal, “Hakkımda çıkan haberleri ciddiye almayanlara teşekkür ederim. Hakarete varacak sözler yazanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı haber veririm” dedi. Sunal geçtiğimiz günlerde de "Böyle saçma, böyle kırıcı haberlerin yazılması hem beni hem de ailemi üzdü. Biz boşanma kararı almışız, boşanmak için mahkemeye gidiyoruz, evet... Ama herkes ayrılabilir. Bu tarz çirkin yakıştırmalar hoş değil" demişti.


Fatih Hisarkaya

Bu haber toplam 5172 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.