1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Selim Bayraktar: Oyunculara psikolojik destek şart

Selim Bayraktar: Oyunculara psikolojik destek şart

Bir annenin dramını anlatan atv dizisi ‘Ağlama Anne’nin ‘Ali Osman’ı Selim Bayraktar, “Rollerimiz gereği ağlarız ama bilinçaltı bunu gerçek sanır. Bu yüzden oyunculara psikolojik destek şart” diyor

A+A-

Atv ekranlarında yayınlanan, seyirciye sık sık 'Doğuran mı anne, yoksa büyüten mi?' sorusunu sordurtan 'Ağlama Anne' dizininin setini ziyaret ettik. Erken yaşta yaptığı bir hata sonucu ölüme terk ettiğini çocuğuna kavuşmaya çalışan 'Alev'in hikayesini anlatan dizinin Beykoz'daki mahalle çekimlerinde oyuncularla bir araya geldik. Sette müthiş bir uyum ve sevgi var. Oyuncular birbiriyle abi, kardeş, arkadaş gibi. Hatta birbirlerine 'Baba', 'Kızım', 'Dostum' diye sesleniyorlar.

SELİM BAYRAKTAR
(ALİ OSMAN)

'KIZIM OLDUĞUNU ÖĞRENSEM ONA MUTLAKA SAHİP ÇIKARDIM

  • Türkiye'de dizi sektörü içinden çıkılmaz bir hal aldı. Uzun çalışma saatleri, bir de dramatik bir projenin içinde oynuyorsanız işiniz zor. Rolümüz gereği ağlarız ama bilinçaltımız onu gerçek zanneder, o yüzden duygusal açıdan çok yıpranırız. Oyunculukta siz kendi duygularınızı insanlara satıyorsunuz. Bunu telafi etmek için mutlaka sürekli destek almak lazım.
  • Son yıllarda hep çok farklı tipleri canlandırdım. 'Ağlama Anne'deki 'Ali Osman', hayatın zorluklarında yoğrulmuş kibar biri ama zamanla kırıcı olabilir. Kendinden çok emin bir karakter.
  • 18 yaşında bir kızım olduğu öğrensem, sanırım devreye koruma içgüdüsü girer, kızımı sahiplenirdim. Vicdan azabı da yaşardım. Bütün duygularımı, her şeyimi aktarırdım maddi manevi.
Bu haber toplam 4457 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.