1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Metroseksüeller out Neomaçolar in!

Metroseksüeller out Neomaçolar in!

Fransız VDS dergisi yeni trendi açıkladı: Önce maçolar vardı, metroseksüeller onların yerini aldı, şimdi de kadınların gözdesi neomaçolar...

A+A-

Her daim sürekli bakımlı, duygularını çok belli eden, yüzü sürekli sinek kaydı tıraşlı, giyime kuşama aşırı ilgili erkekler artık out! Onların yerini hafif sakallı, dövmeli, motosiklet tutkunu, kaslı ve yanındaki kadına kol kanat geren erkekler aldı! Dünyanın  en güzel kadınları da bu yeni neomaçoların peşinde!

HUGH JACKMAN

'X-Man' serisinde 'Wolverine' karakterini canlandıran Jackman, 2008'de People dergisi tarafından 'Dünyanın En Seksi Erkeği' olarak seçildi. Kadınlar, Jackman'ın sert yüz hatları ve kaslı vücuduna bayılıyor.

MARC ANTHONY

Jennifer Lopez'i evine bağlayan Anthony, Latin kökenlerinden olsa gerek yanındaki kadının çok fazla açık saçık giyinmesini ve magazinde yer almasını sevmiyor. Jennifer Lopez'i evine bağlayan Anthony, Latin kökenlerinden olsa gerek yanındaki kadının çok fazla açık saçık giyinmesini ve magazinde yer almasını sevmiyor.

RUSSEL CROWE

'Gladyatör' filmiyle ünlenen Crowe, eşi Danielle Spencer ve çocuklarıyla son derece mutlu bir aile tablosu çiziyor. Muhteşem bir vücuda sahip olan ünlü aktör, kadınların rüyalarını süslüyor.

TAYLOR LAUTNER

Güzel şarkıcı Taylor Swift'in kalbini çalan 'Twilight' serisinin yakışıklı aktörü Taylor Lautner, asi tavrı ve motosiklet sevdasıyla kadınların ilgisini çekiyor. Güzel şarkıcı Taylor Swift'in kalbini çalan 'Twilight' serisinin yakışıklı aktörü Taylor Lautner, asi tavrı ve motosiklet sevdasıyla kadınların ilgisini çekiyor. Güzel şarkıcı Taylor Swift'in kalbini çalan 'Twilight' serisinin yakışıklı aktörü Taylor Lautner, asi tavrı ve motosiklet sevdasıyla kadınların ilgisini çekiyor.

TOM CRUISE

Katie Holmes ile evlenen Tom Cruise, eşini bir yandan kariyerinde desteklerken bir yandan da çok fazla tek başına gezmesini engelliyor ve ailesine kol kanat geriyor.

Bu haber toplam 4536 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.