1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİK FİLM

  3. Meltem Cumbul Bir Şizofreni Canlandıracak

Meltem Cumbul Bir Şizofreni Canlandıracak

Hint yapımı filmde bir şizofreni canlandıracak olan Meltem Cumbul, ünlü Hintli oyuncu Raj Kapoor’un oğlu Rishi Kapoor ile başrolü paylaşacak

A+A-

Yapımcılığını Bollywood’un en önemli isimlerinden Hema Malini’nin üstlendiği, yönetmenliğini Mayur Puri’nin yaptığı Rishi Kapoor, Meltem Cumbul, Esha Deol ve Arjan Bajwa’nın rol aldığı ‘Tell Me Oh Khudaa’ filminin basın toplantısı önceki gün Armada Otel’de gerçekleşti.

Filmde Türk bürokrat bir ailenin kızı olan Zeynep karakterini canlandıran Cumbul, “Bundan iki sene önce Doğa Film Festivalinde jüri üyesi iken yaptığım basın toplantısında bana Bollywood filminde yer almak isteyip istemediğimi sordular. Ben de çok isterim fakat beni kim ister diye düşünmüştüm” dedi.

UZUN SÜRE HİNTÇE ÇALIŞTIM

Filmde canlandırdığı şizofren karakter hakkında yardım alıp almadığı konusunda Cumbul, “O benim için psikolojiye duyduğum ilgidendi ama Hintçe çalıştım” dedi. Cumbul filmde bir de Hintçe şarkı söyleyeceğini sözlerine ekledi.

Filmin diğer başrol oyuncusu Rishi Kapoor ise “Türkiye’ye ilk gelişim ve o kadar çok sevdim ki çekimler bitmesine rağmen dönemiyorum. Birkaç gün daha kalıyorum. Umarım Türkiye’de uluslararası prodüksiyonlar için daha elverişli şartlar ve vergi düzenlemeleri oluşturulur ve biz de daha sık bu güzel ülkeye çalışmak için gelebiliriz” dedi.

Star Gazetesi

Bu haber toplam 8172 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.