1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kim Milyoner Olmak İsteri Zafer Ergin mi Sunacak?

Kim Milyoner Olmak İsteri Zafer Ergin mi Sunacak?

Kim Milyoner Olmak İster'in Efsane sunucusu Kenan Işık Yoğun bakıma kaldırıldıktan sonra programı Zafer Ergin'in sunacağı ifade ediliyor.

A+A-

Kim Milyoner Olmak İster'in Efsane sunucusu Kenan Işık Yoğun bakıma kaldırıldıktan sonra akıllardaki soru yerine biri gelecek mi? Kim milyoner olmak ister yarışması devam edecek mi? Kim Milyoner olmak isteri kim sunacak? Sorusu akıllara geldi.İşte tüm bu soruların yanıtı....

Başarılı oyuncu Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmesi sonrası Kanal D yönetimi yeni bir sunucu arayışına girdi. Uzun araştırmalar sonucunda Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu belli oldu.

Kanal D yöentimi Kenan Işık'ın doktorları ile görüştü. Doktorların sağlığında bir ilerleme olduğunu fakat ünlü sunucunun ekranlara hemen dönmesinin mümkün olmadığını söyledi. Bu haber üzerine Kanal D ekibi altarnatif isimleri düşünmeye başladı. Uzun araştırmalar sonrasında Arka Sokaklar dizisinde gösterdiği babacan ile tanınan Zafer Ergin konusunda hem fikir oldular.

İddialara göre Zafer Ergin'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in çekimlerine başlandı. Zafer Ergin'in sunduğu ilk yarışma 10 mayısta Kanal D ekranlarında olacak.

Bu haber toplam 6246 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.