1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Kerem Altan Psikolojik Destek Alıyor!

Kerem Altan Psikolojik Destek Alıyor!

Kerem Altan'ın anlattıklarına göre Altan Defne Joy Foster'in evli olduğunu bilmiyordu.

A+A-

Türkiye günlerdir hayatını kaybeden Defne Joy Foster'i konuşuyor. Joy'un öldüğü gece neler yaşandığına ilişkin Kerem Altan'ın ifadesinin yanı sıra Altan, o geceyi çok yakın bir arkadaşına da anlatmış.

 Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programında Joy'un öldüğü gecenin tanığı çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kerem Altan'ın Defne Joy Foster'in evli olduğunu bilmediği ortaya çıktı. Kocası eve gelince polisler onu balkona çıkartmak istemiş. O zaman Defne'nin evli olduğunu öğrenmiş büyük bir şaşkınlık yaşamış.

Kerem Altan'ın yakın arkadaşı o gece yaşananları anlattı:

HEPSİ ÇAKIRKEYİFTİ

Kerem arkadaşları ile birlikte Eeglence isimli mekana gece 1 gibi girdi. O mekanda Defne'de başka bir arkadaş grubu ile eğleniyordu. Saat 02:00 gibi ikili tanıştı. Sonra Defne'nin arkadaş grubu mekandan ayrılmak için kalktı. Kerem Altan, Defne'ye montunu giydirip, boynuna atkısını taktı. Ama Defne onlarla gitmeyip, Kerem ile kaldı. Sonra Kerem'in 2 arkadaşı ile birlikte mekandan bir taksiyle ayrıldılar. Hepsi çakırkeyifti.

ZEYTİN EZMESİ VE EKMEK YEDİLER

Arkadaşlarını taksiyle evlerine bırakıp Kerem'in Caddebostan'daki evine geldiler. Defne aç olduğunu söyleyince zeytin ezmesi ile ekmek yediler. Sonra Defne votka istedi. Ancak votkadan bir yudum alıp bıraktı. O sırada boğazından hırıltılar geldi. Kerem "iyi misin?" diye sordu. Defne "iyiyim" yanıtını verdi. Defne, Kerem'e 'astımı' olduğunu söylememiş.

Daha sonra Defne kendinden geçmiş. Kerem önce sarhoş olduğu için sızdığını sanmış. Uyandırmak için onu kıyafetleri ile birlikte duşa sokmuş. Ama Defne kendine gelmemiş. Bunun üzerine kucağına alıp 3 bina ötedeki kliniğe götürmeye niyet etmiş. Ama Defne çok ağır olduğu ve üstündeki kıyafetler ıslak olduğundan kaydığı için taşıyamamış.

ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİĞİ AN!

Defneyi yatırıp kliniğe doktor getirmeye koşmuş. Doktor bulamayınca diğer kliniğe gitmiş. Orada da doktor bulamayınca sinirden güvenlik görevlisi ile kavga etmiş. Hemen eve dönüp bu kez ambulans çağırmış. Ambulans 15 dakika sonra gelmiş. Doktor eve çıkıp muayene etmiş ve "malesef ex olmuş" demiş.

Kerem Altan yakınlarına "Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Doktor ölmüş dediğinde ben de öldüm. Elim ayağım boşaldı" demiş.

DEFNE'NİN KOCASI EVE GELİNCE POLİSLER KEREM'İ BALKONA ÇIKARTMIŞ

Kerem, Defne'nin öldüğünü öğrenince hemen polisi aramış. 100'e yakın polis gelmiş. Evindeki 17 torba eşyasını incelenmek üzere almışlar. O sırada Defne'nin kocası da eve gelmiş.

Polis Kerem'e "siz balkona çıkın" demiş.

Kerem "Niye?" diye sorunca;

"Kız evli kocası geliyor" yanıtını almış.

Kerem, ilk kez orada Defne'nin evli olduğunu öğrenmiş.

Tepkisi de "Nasıl yani kız evli mi?" şeklinde olmuş.

 PSİKOLOJİK DESTEK ALIYOR

 Ölüm olayından çok etkilenen Kerem Altan, psikolojik destek almaya başlamış. Yakın arkadaşı "sanki ailesinden birini kaybetti, Kerem yasta" diye bilgi verdi.

Bu haber toplam 5595 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum