1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kadınların En Çok Söylediği 7 Yalan!

Kadınların En Çok Söylediği 7 Yalan!

Bir ilişkide yalan söyleyen sadece erkekler değil! Erkeklerin bize söylediği yalanlar gibi, bizim de erkeklere yalan söylememizin en genel sebebi tartışmadan kaçınmak. Ancak, yalan söylemek bir ilişkide her zaman problemlere yol açar. İşte kadınların erke

A+A-

Para önemli değil!

Kadınların çoğunluğu para yerine aşk için evlenmeyi tercih eder. Ama en çok söylenen yalanlardan biri de erkeğin ne kadar paraya sahip olup olmadığının hiç bir önemi olmadığı... 

Bizler hayat arkadaşlarımızı gelir düzeylerine göre seçmezken, maddi zorluklar gerçekten hayatı bize zindan edebilir. Özellikle de maddi sıkıntılar bizi, aile kurmak gibi hayattan beklediklerimize sahip olmaya engel oluyorsa! Dememiz o ki, aşk tabii ki paradan önemli ama birçok kadın nasıl geçineceğini de bir kriter olarak aklında tutuyor.

Tabii ki aileni çok seviyorum!

Sevgilisinin ya da eşinin ailesiyle gerçekten iyi anlaşan kadınlar da var tabii ama partnerlerinin ailesinden hoşlanmayan kadınlar bunu itiraf etmek yerine yalan söylemeyi tercih ediyor. Karşınızdaki birine ailesinden hoşlanmadığınızı söylemeniz gerçekten çok gücendirici olabilir, öyleyse birçok kadının bu konuda yalan söylemesi sizi şaşırtmamış olmalı!

Tabii ki maç seyretmeye bayılırım!

Birçok kadın spora gerçekten ilgi duyuyor ki bu harika, fakat bir o kadarı da spora tahammül edemiyor. 

İlişkinin başında futboldan hoşlanıyormuş gibi davranan kadınlar izledikleri şeye tahammül edemeseler bile saatlerce hiçbir sorun yokmuş gibi oturuyorlar. En iyisi en başında dürüst davranıp bu işkenceye katlanmamak.

Her akşam yemek yaparım!

Kadınlar tarafından ilişkinin başında söylenen başka bir yalan da, yemek , temizlik ve ütü gibi ev işleriyle ilgilenmekten şikayetçi olmadıklarını söylemeleri. Kadınların bu konuda söyledikleri yalanı sürdürebilme süresi oldukça düşük.

Kadınlar isyan edip ev işleriyle ilgilenmediklerinde, erkekler birden bire kendilerini kirli çoraplardan oluşan dağların arasında buluyor.

Ben hatalıyım…

Siz hiç hatalı olmadığınızı bildiğiniz halde sevgilinizden özür dilemediniz mi? Birçok kadın bunu arasıra tartışmaları sonlandırmak için yapıyor. Erkeklerin de aynısını yaptığından hiç şüphemiz yok, çünkü dürüst olmak gerekirse kimse sevgilisiyle kavga etmeyi gerçekten sevmez.

Ben kıskanç değilim!

Kadınlar, genellikle sevgililerini başka kadınlara bakarken ya da dergilerdeki seksi kadınların resimlerine bakarken yakaladıklarında bozulduklarını belli etmezler fakat durum gerçekte çok farklı. Kıskançlık konusunda yalan söylememizin nedeni kendine güvensiz ve kıskanç görünmemek. Çoğu zaman bunun karşılığını aynı şekilde verip sevgilimizin de bizi kıskanmasını sağlıyoruz!

Mükemmeldi!

Nerdeyse her kadın yatak odasındaki deneyimleri hakkında yalan söylemiş, numara yapmış yada mutlaka partneri ereksiyon problemi yaşadığında bir problem yokmuş gibi davranmıştır. Kadınların söylediği en yaygın yalanlardan biri hiç şüphesiz, partnerinin şimdiye kadar gördüğü en iyi sevişen erkek olduğunu söylemesi.

İşte kabul etmesek de biz kadınların erkeklere söylediği 7 yalan… Bazıları tamamen zararsızken, bazı yalanlarsa ilişkimize gerçekten zarar verebilir. Kendimizi ve ilişkimizi sıkıntıya sokmaktansa dürüstlüğü tercih etmemiz daha akıllıca olur. Siz ne dersiniz?

Bu haber toplam 4913 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.