1. HABERLER

  2. SIRADIŞI

  3. Hindistanda İki yüzlü bebek doğlu

Hindistanda İki yüzlü bebek doğlu

Hindistan'da başkent Yeni Delhi'ye 50 km mesafedeki kırsal bölge Nagar'da geçen hafta dünyaya gelen bebek, bölge halkı tarafından ilahi bir işaret olarak görülüyor.

A+A-

Kuzey Hindistan'daki bir kasabada dünyaya gelen iki yüzlü bebeği, anne ve babası 'Tanrı'nın hediyesi' olduğunu düşünerek bağrına bastı. Ailesinin sağlığından endişe ettiği kız bebek, doktorların gözetimi altında tutuluyor.

Hindistan'da başkent Yeni Delhi'ye 50 km mesafedeki kırsal bölge Nagar'da geçen hafta dünyaya gelen bebek, bölge halkı tarafından ilahi bir işaret olarak görülüyor.

Bebeğin doğumunu dular ve alkışlarla kutlayan, aileye para ve hediyeler veren heyecanlı kasaba halkı, bebeğin Hint Tanrısı Ganesha'nın reenkarnasyonu olduğuna inanıyor. Ailesinin sağlığından endişe ettiği kız bebek, doktorların gözetimi altında tutuluyor.

Bebeğin sağlığında şimdilik bir anormallik görülmediğini belirten doktorlar, uzun dönemli sağlık sorunlarının olup olmadığını belirlemek için daha fazla test yapılacağını kaydetti.

Mistik inanışların yaygın olduğu Hindistan'da daha önce de buna benzer vakalar görülmüştü. Dört kolu ve dört ayağıyla yaşamaya çalışan Lakshima Tatma, uzun bir operasyonun ardından sağlığına kavuşlmuşu. Henüz ilk adımlarını atmaya başlayan küçük kız gibi, bebeğin de önümüzdeki yıllarda ciddi bir ameliyat geçirmesi bekleniyor. AA

Bu haber toplam 13781 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.