1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Harvard İle Kadir Has Üniversitesi “Güçlü Liderler” Yetiştirecek

Harvard İle Kadir Has Üniversitesi “Güçlü Liderler” Yetiştirecek

Harvard Kennedy School’un,“Sivil Toplum Kuruluşları Liderliği İçin Stratejik Yönetim Yönetici Eğitim Programı”, üçüncü kez 10-15 Mayıs tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek

A+A-

Harvard ve Kadir Has üniversitesi işbirliği ile sivil toplum liderleri daha da güçlenecek. Harvard Kennedy School’un,“Sivil Toplum Kuruluşları Liderliği İçin Stratejik Yönetim Yönetici Eğitim Programı”, üçüncü kez 10-15 Mayıs tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek. Özellikle kâr amacı gütmeyen hükümet dışı kuruluş yöneticileri, hükümet yetkilileri ve sivil toplumla iletişimden sorumlu iş dünyası liderlerine yönelik olan eğitim programına başvurular 10 Mart’ta sona erecek.

Harvard Kennedy School tarafından sunulan“Sivil Toplum Kuruluşları Liderliği için Stratejik Yönetim” yönetici eğitim programı, 10 - 15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi İstanbul-Cibali kampüsünde düzenlenecek. Beş günlük bu program, kar amacı gütmeyen hükümetdışı kuruluş yöneticilerine, örgütlerinin liderliğini güçlendirme, uzun soluklu ve sağlam ortaklıklar kurma gibi konularda gerekli perspektif ve yöntemleri kazandırmayı amaçlıyor. Dersler süresince Harvard Üniversitesi öğretim elemanları ve araştırmacıları tarafından, vaka analizi denilen ve Harvard Kennedy School’un çeşitli bölümlerinde ve Yönetici Eğitim Programı’nda sıklıkla uygulanan bir metot kullanılacak.

“Sivil Toplum Kuruluşları Liderliği için Stratejik Yönetim” yönetici eğitim programı için başvurular başladı. 10 Mart 2015’e kadar başvuru yapılabilecek olan programın detaylarına https://exed.hks.harvard.edu/Programs/ngo/overview.aspx adresinden de ulaşılabiliyor.

Bu haber toplam 5086 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.