1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Halit Ergenç'ten terapist iddialarına yanıt

Halit Ergenç'ten terapist iddialarına yanıt

Halit Ergenç’in eşi Bergüzar Korel’in kıskançlığı yüzünden evlilik terapistine gittikleri iddia edilmişti. Ergenç iddialara yanıt verdi.

A+A-

Okan Işık / BUGÜN


Ergenç iddianın tamamen asılsız olduğunu söyledi. İki yıl önce dünyaevine girenve mutluluklarını oğulları Ali’yle daha da sağlamlaştıran Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in kıskançlık problemi yaşadıkları ve evlilik terapistine gittikleri iddia edildi. Halit Ergenç’i aşırı derecede kıskanan Korel’in eşinin rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna da zorla konuk olduğu söyleniyor. Diziye Venedik Kralı’nın oğlu Alvise Gritti’nin eşini yeni kaybetmiş kız kardeşi Monica Terese rolüyle dahil olan Korel’in terapide sorunlarını yenmeye çalıştığı ileri sürüldü.

BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİL

Halit Ergenç bu iddiaya sinirlenerek eşini savundu. Çıkan haberi kesin bir dille yalanlayan Ergenç şöyle konuştu: "Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Öyle bir şeyin olması mümkün değil. İnsanlar bundan besleniyor biliyorum, anlıyorum ama bizim hayatımızda kıskançlık olamaz. Çok saçma. İnsanlar bizim evliliğimizde bir şey bulamadıkları için buralardan vurmaya çalışıyorlar."

O sahneler de irite oluyorum

Bergüzar Korel daha önce verdiği bir röportajda kıskançlık konusunda açıklama yapmıştı. Korel, şunları söylemişti: "Biz birbirine âşık bir çiftiz. Ve ekranda birilerinin eşinize dokunması, o resmi görmek insanın hoşuna gitmiyor. Çok zor bir meslek bu. Biz çok medeniyiz desek de sonuçta kadın ve erkeğiz. Halit’i o sahnelerde görünce irite oluyorum."

Bu haber toplam 7050 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.