1. HABERLER

  2. SIRADIŞI

  3. Günde 12.000 Kez Hapşırıyor!

Günde 12.000 Kez Hapşırıyor!

Amerikalı bu kız çocuğu 'hapşırma hastalığı'na tutulmuş vaziyette. Günde 12 bin kez hapşıran Lauren Johnson için kabus 2 hafta önce başladı.

A+A-

Amerikalı bu kız çocuğu 'hapşırma hastalığı'na tutulmuş vaziyette. Günde 12 bin kez hapşıran Lauren Johnson için kabus 2 hafta önce başladı. Lauren 2 hafta önce soğuk algınlığına yakalandı ve o günden bu yana günde binlerce kez hapşırıyor ve bunun önüne geçemiyor. Lauren, "Hapşırmayı durduramıyorum. Bir dakika içinde 8-9 kez hapşırıyorum. İki haftadır hapşırmam geçmiyor" diyerek durumundan şikayet ediyor.

Köpeği Bo'nun yanında birkaç saniyeden fazla oturamayan ve sürekli hapşıran Lauren tıpta bu durumda olan çok nadir örneklerden biri.

Lauren'in annesi Lynn, "Bu çok kötü, korkunç bir durum."diyor. Kızı her hapşurduğunda üzülen anne bugüne kadar 6 doktor ziyaret edip 11 farklı ilaç kullanmış. Doktorların hepsi de bu durum karşısında şaşkına dönmüş, yani kızın hastalığı için henüz bir teşhis konulamadı.

Johnson ailesi, kızlarının hapşırığının geçmesi için Hope Damon Virginia Beach'e giderek ona psikoterapi ve hipnoz tedavisi bile sağladı.

Lauren'in ise tek isteği okuluna geri dönmek. Hiç bitmeyen hapşırıkları onu okulundan da alıkoydu. 'Ev ödevlerimi evden yapıp yolluyorum ve bazen de öğretmenler geliyor," diyerek içinde bulunduğu zor durumu anlatan Lauren'in hapşırmadığı tek bir anı bile yok.

Ancak sadece uykuda hapşırması kesiliyor.

Turkishny.com / Gülten Sarı

Bu haber toplam 7588 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.