1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Gigi Hadid: Kriminal Psikoloji Okudum

Gigi Hadid: Kriminal Psikoloji Okudum

Gigi Hadid, “Kriminal psikoloji okudum. Model olmasaydım, profil uzmanı olabilirdim. Çoğu model cinayetleri çözemez” dedi

A+A-

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, W Magazine’e konuk oldu. Vatan Gazetesinin W Magazine dayandırarak okuyucularına sunduğu haberde ünlü model Hakkında bilinmeyenleri anlattı. 23 yaşındaki manken, okulda kriminal psikoloji eğitimi aldığını ve en sevdiği yapımların bu türler olduğunu söyledi. İşte modelin samimi açıklamaları...

Işınlanma... Bir gün Brezilya’da diğer gün New York’ta çekim yapıyorum. Keşke parmaklarımı şıklattığımda bulunmam gereken yerde olabilsem. O zaman her şey benim için daha kolay olurdu.

- En sevdiğiniz tatil anınız nedir?

Mutfakta olup, ailemle yemek pişirdiğim günler. Her birimiz farklı yemekler hazırlarız ve her zaman çılgın tatlılar yaparım. Ama ilk anımı bir fotoğrafla hatırlıyorum. Bebekken, babam beni sebzelerle birlikte kocaman bir tencerenin içine koymuş. Sanki kaynamaya hazır bir çorbaymışım gibi duruyor.

- Korkularınız neler?

Örümcekler, yükseklik ve palyaçolarla aram iyidir. Ama klozetin kapağı açıkken duşa girmem. Çünkü ‘Bende de su var onda da var’ diye düşünürüm. Ve şu andan itibaren size, evinize gidip böyle garip düşüneceğinizin garantisini de verebilirim.

- Gizli bir yeteneğiniz var mı?

Filmlerde ya da dizilerde, katili hemen buluyorum. Okulda kriminal psikoloji okudum. Bu nedenle çevremdeki herkes favorilerimin, psikolojik yapbozlara benzeyen yapımlar olduğunu bilir, onlarda da mutlaka bir katil vardır. Model olmasaydım, bir profil uzmanı olabilirdim. Bunu gerçekten yapabilirdim. Çoğu model cinayetleri çözemez!

Bu haber toplam 5695 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.