1. HABERLER

  2. CİNSEL YAŞAM

  3. En Çok Rastlanan 5 Cinsel Sorun!

En Çok Rastlanan 5 Cinsel Sorun!

Kadınları ve erkekleri cinsellikten soğutan 5 sorun bulundu... İşte o sorunlar

A+A-

Erken boşalma

Erkekler tarafından sıklıkla büyük bir sorun haline getirilen bir sağlık sorunudur. Çözümü mümkündür. Çözülmediği takdirde çiftler arasında cinsel ilişki bazında sorunlar ve sıkıntılar yaratacaktır.

Vajinismus

Kadınların yaşadıkları, vajinal kaynaklı sorunlardan bir tanesidir. Bu sorun cinsel ilişki sırasında kadının acı duymasına ve ilişkiden zevk almak yerine acı almasına sebep olmaktadır. Bu tarz sorunlarda bir cinsel sağlık uzmanından destek almanız gerekecektir.

Orgazm sorunları

Orgazm sorunları yaşayan çiftler ise kesinlikle iyi bir tedaviden ve teşhis sürecinden geçmelidirler. Çünkü ne sebeple cinsel isteksizlik duyulduğu ve nasıl bir çözüm yolu geliştirileceği çiftlerin cinsel hayatları için önemli bir konudur.

 İktidarsızlık sorunu

İktidarsızlık sorunu ise son yıllarda çokça yaşanan bir erkek kaynaklı sorundur. Sebepleri ne olursa olsun cinsel ilişkide çiftleri büyük bir sorun olarak karşılayacaktır.

 Cinsellikten tiksinme ve bağımlılık duyma

İki zıt bir durumdur. Birinde kişi hiç cinsel ilişki istemezken diğerinde durmadan bir cinsellik arzusu duyar. Bu da her iki noktada büyük bir sorundur.

Bu haber toplam 10228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.