1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Demet Evgar; psikolojimi olumsuz yönde etkiliyor.

Demet Evgar; psikolojimi olumsuz yönde etkiliyor.

Telefon destoksunun sona erdiğini dile getiren Demet Evgar, rol aldığı dizinin psikolojini olumsuz yönde etkilediğini söyleyerek, "Üzüldüğüm, bunaldığım oluyor" dedi.

A+A-

Evinde televizyon olmadığını açıklayan Evgar, Cem Yılmaz'dan özgü dolu sözlerle bahsetti
Altı ay cep telefonu kullanmayan Demet Evgar'ın, yıllardır evinde televizyon olmadığı ve izlemediği ortaya çıktı. Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Nişantaşı’nda oturduğu bir kafede objektiflere yansıyan Evgar, rol aldığı Avlu dizisinin başarısından mutlu olduğunu ancak canlandırdığı karakter nedeniyle psikolojisinin olumsuz etkilendiğini belirtip, “Oynadığım rol çok mutlu olacağım bir rol değil psikolojik olarak. Üzüldüğüm, bunaldığım oluyor. Allah kader kurbanlarının da yardımcısı olsun” dedi.

Evgar, altı aylık cep telefonu kullanmama detoksunun sona erdiğini dile getirerek şöyle konuştu: “Altı ay bıraktım detoks gibi oldu öyle yaptım, bitti artık. Yapmak zorunda kaldım çünkü etrafımdakiler haklı olarak ‘Biz senin sekreterin değiliz’ demeye başladılar. Çok güzel oldu. Kafamı dinledim, biraz sessiz olunca başka şeyler konuşmaya başlıyorsun." 

"Sosyal medya değil, o anda bir şey takip ediyor olurken o anda yapacağınız şeylerden kendinizi alıkoyuyorsunuz, arada lazım. Biz o kadar alışkın değiliz doğduğumuzdan beri sosyal medya yoktu. Telefonsuz olmanın ne demek olduğunu bildiğimiz için bazen onu özlüyoruz”
Evgar, yıllardan beri evinde televizyon olmadığını da açıklayıp, “Televizyonum da yok uzun zamandır, iyiyim böyle ama izlemek istediğim şeyleri gidiyorum izliyorum elbette bu işin içindeyim, kendimi de internetten izliyorum” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 3496 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.