1. HABERLER

  2. CİNSEL YAŞAM

  3. Cinsel Takıntınız Mı Var?

Cinsel Takıntınız Mı Var?

'Obsesyon' halk dilinde ise takıntı! Kimi zaman ruhsal, kimi zamansa sosyal hayattan koparan takıntılar bütünü.

A+A-

Cinsel takıntılarınızı sakın göz ardı etmeyin! Cinsel takıntı, erkeklerde yetersizlik takıntıları, Performans kaybı korkuları gibi sorunlarla ortaya çıkıyor.

Sürekli masturbasyon yapmak, sosyal hayatınızdaki kişileri cinsel olarak fazlasıyla arzulamak, insanlarla bu düşünceler yüzünden Göz göze gelememek ve bunun sonucunda asosyal bir yaşama merhaba demek…

Bu takıntıların kişide uzun süreli olması ise, sertleşme problemleri ve erken boşalma sorunlarını beraberinde getiriyor.

Kadınların cinsel takıntıları ise, daha duygusal yönden ortaya çıkıyor. Cinsel takıntı toplumda seks bağımlılığı olarak algılansa da bununla alakası yoktur. Tam tersine, cinsel takıntısı olan insanlar son derece mazbut, ahlaki değerlere haddinden fazla önem veren, hatta ahlaki konularda oldukça katı olan kişilerdir.

Takıntılı insanlar kendilerine büyük haksızlık eder, 'sapık' olduklarının anlaşılacağı endişesiyle izole bir hayat yaşamaya başlarlar. UZMAN YARDIMI ÖNEMLİDİR Cinsel takıntısı olan kişiler mutlaka uzmandan yardım almalılar. Bundan kurtulacağını ve bu takıntıların geçici olduğunu bilen hastalar, daha korkusuzca uzmana danışabiliyorlar.

Bu haber toplam 4040 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.