1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Catherine Zeta-Jones: Bipolar Hakkında Artık Konuşmak İstemiyorum

Catherine Zeta-Jones: Bipolar Hakkında Artık Konuşmak İstemiyorum

Ünlü Holywood yıldızı Catherine Zeta-Jones gazetecilerin Bipolar konusundaki ısrarlı sorularına karşı " Bipolar Hakkında Artık Konuşmak İstemiyorum. Yaşadıklarım normaldi ve destek almam gerekirdi aldım" dedi.

A+A-

Maruf BEÇENE / Aktüel Psikoloji


Ünlü Holywood yıldızı Catherine Zeta-Jones gazetecilerin her fırsata kendisine yönettikleri Bipolar konusundaki ısrarlı sorularına karşı " Bipolar hakkında artık konuşmak istemiyorum. Yaşadıklarım normaldi ve destek almam gerekiyordu aldım. " dedi.

BİPOLARIN POSTER ÇOCUĞU DEĞİLİM 

Gazetecilerle her görüşmede kendisine yöneltilen Bipolar ile ilgili sorular karşısında bunalan ünlü oyuncu "Bipolar konusunu sürekli benimle gündeme getirmeniz doğru değil. Bipolar konusunda ben poster bir çocuk değilim. Sürekli bu hastalıkla anılmam bununla afişe edilmem doğru değil" dedi.

Herkesin bu hastalığına yakalanabileceğine vurgu yapan ünlü oyuncu; " Bipolar bormal bir hastalık. Herkes gibi bizde tedavi olduk. Şimdi sağlığım gayet iyi. Bu konunun sürekli gündeme getirilmesinden bıktım." dedi.

Geçen Sene Tedavi Kliniğine Yatmıştı 

43 yaşındaki aktris Catherine Zeta Jones geçtiğimiz yıl kocası Michael Douglas'ın gırtlak kanseri hastalığı sebebiyle zor günler geçirdi. Bu zor günler Zeta Jones'un ruh sağlığını da etkilemişti.

Geçen sene Zeta Jones'un menajerin yaptığı açıklamada ünlü aktris bipolar kişilik bozukluğu sebebiyle ruh sağlığı kliniğine yattığını ifade etmişti.

Kaynak: Uluslararası Ajanslar 

  

Bu haber toplam 14193 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.