1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Bağımlılık Terapisi Gören Şöhretler

Bağımlılık Terapisi Gören Şöhretler

Oscar'lı oyuncu Sandra Bullock'un eşi Jesse James'in terapiye girmesinin ardından; New York Daily News, farklı bağımlılıkları nedeniyle terapi gören şöhretleri sayfalarına taşıdı

A+A-

JESSE JAMES
Motosiklet mağazası ve yaptığı televizyon programlarıyla ünlenen James'in Sandra Bullock ile evliliği, ihanet yüzünden tehlikede! James, evliliğini kurtarmak için, 'Sierra Tucson' isimli kliniğe yatıp, seks terapisi görecek.

MICHAEL DOUGLAS
Michael Douglas, seks bağımlılığından kurtulabilmek için uzun süre klinikte tedavi gördü. Catherine Zeta-Jones da aldatılma korkusundan, evlilik anlaşmasına, özel bir madde ekletti.

STEVE TYLER
Tyler, sayısız kez klinikte tedavi gördü. Seks bağımlılığı tedavisi de gören Tyler, ağrı kesici bağımlılığı nedeniyle geçen ay kliniğe yattı. Tyler, sayısız kez klinikte tedavi gördü. Seks bağımlılığı tedavisi de gören Tyler, ağrı kesici bağımlılığı nedeniyle geçen ay kliniğe yattı

CHARLIE SHEEN
Aktör Charlie Sheen'in seks bağımlılığı, eski eşi Denise Richards'ın boşanma davasıyla su yüzüne çıktı... Richards mahkemede kocasının fahişelere düşkünlüğünden şikayetçi oldu... Sheen, tedavi görse de evliliğini kurtarmayı başaramadı.

MICKEY ROURKE
Rourke '9.5 hafta' ve 'Vahşi Orkide' filmleriyle zirveye çıkan kariyerini alkol ve seks bağımlılığı ile perişan etti... Tedavi için sayısız kez farklı kliniklere yattı.

TIGER WOODS
Ünlü golfçü Tiger Woods, eşi Elin Nordegren'i 20'ye yakın kadınla aldattığının basında yer almasını ardından, seks bağımlılığından kurtulmak için tedavi gördü. ABD'nin Hattiesburg kentindeki klinikte tedavi gören Woods, daha sonra eşiyle barıştı.

Bu haber toplam 9366 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.