1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı!

AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı!

Anadolu Üniversitesi 2016 – 2017 güz dönemi Açık Öğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri bugün başladı.

A+A-

Anadolu Üniversitesi 2016 – 2017 güz dönemi Açık Öğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri bugün başladı. Peki, AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman bitecek? AÖF kayıt yenileme harç ücreti ne kadar ve hangi bankaya ödenecek?

Anadolu Üniversitesi’nin merakla beklenen AÖF kayıt yenileme işlemleri bugün başladı. AÖF kayıt yenileme ile beraber öğrenciler ders ekle – sil işlemlerini gerçekleştirecek. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada 2016 – 2017  eğitim yılı harç ücretleri ise 205 TL ve 225 TL olarak bölümlere göre değişecek. Harç ücretleri ise Vakıfbank şubeleri, Vakıfbank internet bankacılığı, VakıfbanAk ATM, Vakıfbank telefon bankacılığı ile yatırılabilecek.

 

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmek isteyen öğrencilerin https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim web sitesine giriş yapması ve ana sayfada bulunan ‘Öğrenci Girişi’ ibaresine tıklaması gerekiyor. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda bulunan ‘Ders Ekle – Sil Otomasyonu’ seçeneğine tıklayarak T.C. Kimlik No ve Şifre ile giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra ders ekleyip silebilirsiniz. İşlemi tamamlamanızın ardından seçtiğiniz dersleri onaylamanız gerekmektedir. Onayladıktan sonra ise ekrana gelen harç ücretini yatırdığınız taktirde işleminiz tamamlanacaktır.

AÖF GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTECEK?

Anadolu Üniversitesi AÖF Fakültesi tarafından yapılan açıklamaya göre bugün başlayan AÖF kayıt yenileme işlemi 7 Ekim 2016 Cuma gününe kadar devam edecek. 

Kaynak:http://sumerhaber.com

 

Bu haber toplam 4514 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.