1. HABERLER

  2. DUYURULAR

  3. Aile Bakanlığı 80 Uzman Yardımcısı Alacak

Aile Bakanlığı 80 Uzman Yardımcısı Alacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 80 adet uzman yardımcısı kadrosuna atama yapacak.

A+A-

Aktüel Psikoloji & ANKA


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, merkez teşkilatı Genel İdare Hizmetleri sınıfında açık bulunan 80 adet uzman yardımcısı kadrosuna atama yapacak. 

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı merkez teşkilatında açık bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 8.dereceden 80 adet Aile ve Sosyal Politikalar Uzman Yardımcısı kadrosuna atama yapılmak üzere yazılı ve sözlü sınav yapılacağı duyuruldu. 

Buna göre Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Sosyoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR), Halkla İlişkiler ve İletişim bölümlerinden mezun 20; Hukuk, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, Maliye, İstatistik, Ev Ekonomisi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler (ÇEKO), Ekonometri ve Ekonomi bölümlerinden mezun 60 kişinin alınacağı kadrolara başvurmak için KPSS'nin ilgili puan türlerinden en az 70 almak, 35 yaşını aşmamış olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. 

Bu alanlardan bin 600 adayın alınacağı yazılı sınavla ilgili ayrıntılara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı internet adresinden bugünden itibaren ulaşılabilecek.

Başvuru süreci, başvuru koşulları ve diğer ayrıntılar için Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının web sitesinde yayımlanan duyuru dosyasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz...

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman  Yardımcılığı Sınav Duyuru Dosyası İçin TIKLAYINIZ



Bu haber toplam 9252 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.