1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 53. Ulusal Psikiyatri Kongresi

53. Ulusal Psikiyatri Kongresi

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından düzenlenen 53. Ulusal Psikiyatri Kongresi bu yıl Bursa’da gerçekleştirilecektir. Organizasyon komitesi tarafından yayımlanan davet mektubunda yer alan ayrıntılar şöyle:

A+A-

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından düzenlenen 53. Ulusal Psikiyatri Kongresi bu yıl Bursa’da gerçekleştirilecektir. Organizasyon komitesi tarafından yayımlanan davet mektubunda yer alan ayrıntılar şöyle:


Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından düzenlenen 53. Ulusal Psikiyatri Kongresi bu yıl Bursa’da gerçekleştirilecektir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye psikiyatri camiasının bu en büyük kongresinde zengin bir bilimsel program için hazırlıklarımız sürüyor. Başta Bilimsel Çalışma Birimlerimiz (BÇB) olmak üzere tüm üyelerimizden, meslektaşlarımızdan ve ruh sağlığı çalışanlarından gelecek öneriler Bilimsel Toplantılar Düzenleme Kurulumuz tarafından harmanlanacak ve yine her zamanki gibi nitelikli ve zengin bir program ile sizleri ağırlayacağız.

Bu yılın kongre ana başlığı ve teması “Dayanıklılık - Yatkınlık” olarak belirlendi. Bilimsel program, klinisyenlerin başta tanı ve tedavi olmak üzere pek çok alanda gereksinimlerini gözeten ana konferans, kurs, panel, çalışma grubu, münazara, on soruda bir konu, siz olsaydınız ne yapardınız, sorular ve olgularla psikiyatride güncel oturumları gibi birçok farklı biçimde eğitim etkinlikleri ile dolu. Kongre teması ve alt başlıklarla ilişkili olarak da yurtdışından da konuklarımızla bilimsel programımızı zenginleştireceğiz.

Tüm üyelerimizi, meslektaşlarımızı ve ruh sağlığı çalışanlarını yılın en büyük ve bilimsel içeriği açısından en zengin kongresine katılmaya, uzmanlık ve uzmanlık sonrası eğitime yönelik birçok gereksinimi karşılayacak etkinliklerde yer almaya davet ediyoruz.

53. Ulusal Psikiyatri Kongre’sinde buluşmak dileğiyle…

Doç. Dr. E. Cüneyt EVREN - TPD  Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

Prof. Dr. E. Timuçin ORAL- TPD  Genel Başkanı


Kongrenin resmi web sitesi için tıklayınız

Kongre Konuşma Metinleri İçin tıklayınız

Bu haber toplam 6917 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler