1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Türk ailelerine psikolojik destek

Türk ailelerine psikolojik destek

Almanya'nın Mannheim kentinde açılışı gerçekleşen Sağlık Enstitüsü Araştırma Tedavi Merkezi ekibiyle hizmete girdi.

A+A-

Rıfat Pala / POST GAZETESİ



MANNHEİM- Mannheim ve çevresinde yaşayan Türklere, sağlık bilimleri, psikoloji, çocuk eğitimine destek ve bu konulara ek olarak sosyal hizmetler ticari danışmanlık hizmetlerini, Psikolag Dr. Sevil Falay, sosyal danışman Semra Bişi ve ticari psikolog danışman Sinan Erbektaş verecek. Sağlık bilimleri üzerine uzmanlaşan Dr. Psikolağ Sevil Falay, bu alanda olduğu gibi psikoloji alanında da yardım arayan kişilere çare bulabilme sürecinde bizzat kendisi destek veriyor. Falay, psikolojik sorunları olan kişilere gerekli görüldüğü taktirde özel terapi yöntemleri yapıyoruz dedi.

ÇOCUKLARA PEDAGODİK DESTEK

Enstitünün hizmete açtığı diğer bir alanda çocuklara destek gelişimi için sistemli öğrenme metodu ve pedagojik eğitimsel destek sunuluyor. Okul ve öğrenim grupları ile gerçekleşecek bu projeler sayesinde çocuklar hususunda şimdiye kadar bırakılmış bir boşluk artık giderilmiş olacaktır ve bu bağlamda mevcut sorunların çözümü için gerektiğinde aileler ile diyalog kurularak çözüm yolları bulunmaya çalışılacak.

Aynı Enstitü içinde hizmete açılan bir başka alan ise sosyal hizmetler daha çok resmi daireler ile sorunu olan kişiler sosyal danışman Semra Bişi, yasal haklar hususunda gereken rehberlik hizmetini sunacak. Ticari danışmanlık ve para psikolojik danışmanlık bölümünde ise Sinan Erbektaş.destek olacak. Ticaret ve ruh bilimleri alanlarındaki bilgi birikimi tecrübesini enstitü aracılığı ile hizmet verecek.

Bu haber toplam 17636 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum