1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Otistik çocuklar yararına gece

Otistik çocuklar yararına gece

İlgi Otistik Çocukları Koruma Derneği’nce, geliri otizmli çocukların eğitimi için kullanılacak olan yardım gecesi düzenlendi. Gecede, 4 kitap hakkında da bilgiler verildi.

A+A-
KAVAKLIDERE Tenis Kulübü’nün himayesinde Kulüp Başkanı Cengiz Ergüvenç ve eşi Çiğdem Ergüvenç’in ev sahipliğinde yapılan yemeğe çok sayıda yardımsever katıldı. Geceye katılanlar arasında Meclis Eski Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, eski devlet bakanı Yüksel Yalova, Nurol Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Çarmıklı ve eşi Figen Hanım, işadamı Sedat Yılmazer gibi seçkin konuklar da bulunuyordu.

Otiz Şart mıydı

Gecede dernek başkanı Nejla Arslankurt, dernek tarafından yayınlanan dört kitap hakkında da bilgi verdi. Daha önce “Otizm Şart mıydı” isimli bir kitap yazan Çiğdem Ergüvenç’in ikinci kitabı “Otiz Şart mıydı- Nerede Kalmıştık” ismiyle çıkardığı ve ilk kitabın devamı niteliği taşıyan ikinci kitabı da tanıtıldı. Kitap, Ergüvenç’in otizm hastası olan oğlu Kaan’ın iyileşme sürecini, aradan geçen yıllar içindeki yaşamını, ailenin çocukları ile yaşadıklarını ve kendisinin bu hastalığa karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.
Bu haber toplam 3749 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.