1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ÖSYM'nin Sitesi Neden Açılmıyor?

ÖSYM'nin Sitesi Neden Açılmıyor?

ÖSYM LYS 2012 tercih sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar resmi siteye giriş yapamadı. Peki ÖSYM'nin ana sayfası neden açılmıyor? İşte ayrıntılar...

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


LYS Sonuçları açıklandı. Ancak ÖSYM'nin resmi web sitesinin asonuç açıklama sistemine adaylar giriş yapamıyor.  Peki ÖSYM'nin ana sayfası neden açılmıyor? ÖSYM konuyla ilgili açıklama yapmazken uzmanlar aşırı ziyaretçi yoğunluğunun sistemin veritabanına aşırı yük bindirebileceği için bu sorunların yaşanabileceğini ifade ediyor. 

Reklam

 

ÖSYM'nin ana sayfası yine kilitlendi... Adaylar siteye giriş yapamıyor. Uzmanlar bu tür veri güvenliği yüksek korumalı olan ve anlık ziyaretçi sayısı belirli günlere göre aniden yükselebilen sitelerde kilitlenmenin normal olabileceği ifade ediliyor. Bu nedenle adaylar sonuç açıklama sayfasında ilerleyen saatlerde tekrar sorgulama yapmalıdır. Bu sorun bugün gün içinde düzelmekle beraber zaman zaman yaşanabilir. 

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz uzmanlar; "Adayların bu tür kilitlenmeler yada erişim sorunları karşısında paniğe kapılmalarını gerektirecek bir endişeli durum yok. Ancak ÖSYM bu tür durumlarda kamuoyu açıklaması yapmalıdır. " uyarısında bulunuyor. 

LYS SONUÇ AÇIKLAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ 

Bu haber toplam 19832 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum