1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Giresun Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

Giresun Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

Giresun'da Teyyaredüzü Mahallesi'ndeki Aile Sağlık Merkezinin bulunduğu aynı binada hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı.

A+A-
Giresun'da Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açılışı. Teyyaredüzü Mahallesi'ndeki Aile Sağlık Merkezinin bulunduğu aynı binada hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açılışına katılan Vali Dursun Ali Şahin ebru çalışması yaptı. 

Vali 

Şahin, sozkonusu sağlık merkelerinin artık her tarafta açıldığına dikkat çekerek, "Önceden ruh sağlığı denildiğinde sadece Bakırköy akla geliyordu.Şimdi her tarafta ruh sağlığı merkezleri açılıyor.Devletimiz ve Milletimize Allah zeval vermesin" dedi. 

Toplum Ruh Sağlığı Merkezine gelen hastalar ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Vali Şahin, daha sonra binayı gezerek incelemelerde bulundu. 

Hastalar tarafından yapılan el işlerinin Giresun Kalesi'nde stant açılarak satışa sunulmasıyla hem kendilerine hemde kuruma katkı sağlanabileceğini belirten Vali Şahin daha sonra meraklı olduğu ancak bugüne kadar hiç yapmadığı ebru çalışması yaptı. 

İlk denemesine rağmen oldukça başarılı ve yetenekli olduğunu gözteren Vali Şahin, ebru çalışmasında yaptığı laleyi basın mensuplarına göstererek, buyük keyf aldığını ve matematikte olduğu kadar resimdede yetenekli olduğunu söyledi. 

Açılış törenine, Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Sağlık İl Müdürü Cengiz Cindemir, İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Bal ve merkezde görevli sağlık çalışanları katıldı.

İHA 


Bu haber toplam 10008 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.