1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gasp ve Yaralama Cinayetleri Taksicileri Çileden Çıkardı!

Gasp ve Yaralama Cinayetleri Taksicileri Çileden Çıkardı!

İstanbul'da taksi şoförleri isyan etti. Kendilerine yönelik yapılan gasp ve cinayet oranlarında gözle görülü derecede artış olduğunu söyleyen taksiciler İstanbul'da eylem yaptı. Pendik yolunu kesen taksiciler açıklamalarda bulundu. Gece saat 01.00 sular

A+A-
Son zamanlarda meydana gelen Gasp ve cinayet olaylarından yakınan Taksiciler sonunda isyan etti. Kendilerini korumaları için devlete seslenen taksiciler dün gece 01.00 saatlerinde Pendik'e gelerek kara yolunu kestiler. Burada sloganlarla dertlerini sıkıntılarını dile getiren taksiciler açıklamalarda bulundu. Gasp ve cinayete kurban gittiklerini söyleyen Taksiciler son zamanlarda bu olayların hat safada olduüu ve önüne geçilmesini istediler İşte o eylemden görüntüler. 



Taksi şoförleri kendilerine yönelik gasp yaralama ve cinayet olaylarında artış olduğu için dün protesto etti. Taksiciler Pendik yolunu kesip açıklamalarada bulundu. 
 
Taksiciler gece saatlerinde 01:00 saatlerinde konvoy halinde Pendik Köprüsü altındaki  D-100 Karayolu'nda toplanan Taksi şoförleri, son günlerde yaşanan taksicilere yönelik gasp olaylarını protesto etti. Özellikle son 1 haftadır taksici arkadaşlarının çok fazla gasp mağduru olduğunu dile getiren taksi şoförleri D-100 Karayolunun her iki yönünü de trafiğe kapattılar.
 
Taksicilerin yaklaşık bir saaat yolu trafiğe kapattılar  D-100 yolu felc oldu. basın açıklaması ardında sloganlar atan taksiciler gasp olaylarını protesto ettiler. olay yerine polis ekipleri geldi.
Bu haber toplam 5801 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.